Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Viper-ul din '91 cu 57 de kilometri la bord

Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Viper-ul din '91 cu 57 de kilometri la bord
  • Scos din capsula timpului si pus la vanzare pe internet: Viper-ul din '91 cu 57 de kilometri la bord
  • O motorizare aspirata cu zece cilindri, de opt litri, desavarseste meniul stilistic prezent in cazul de fata
Distribuie pe Facebook

O motorizare aspirata cu zece cilindri, de opt litri, desavarseste meniul stilistic prezent in cazul de fata.

Unul dintre primele exemplare Dodge Viper produse va fi oferit, chiar luna viitoare, cu ocazia unei vanzari organizate de casa americana de licitatii Russo and Steele in a doua saptamana completa din august, in zilele de 12 si 13. Finisat intr-o nuanta clasica de rosu si echipat cu celebrul set de jante cu trei spite, respectivul model nu a parcurs decat 57 de kilometri din anul 1991 si pana in prezent.

Nota de plata a impresionantului automobil nu reprezinta decat un mister, dar sub capota isi face veacul o motorizare aspirata cu zece cilindri, de opt litri si undeva in jurul a 400 de cai putere.

Dodge Viper de vanzare

Dodge Viper de vanzare

Pachetul tehnic specific Viper-ului din '91 continua cu o transmisie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune spate, printre performantele oferite de modelul respectiv numarandu-se si o acceleratie de la 0 la 96 de kilometri pe ora in circa 4.6 secunde. Acelasi exemplar se mai putea lauda totodata, la momentul parasirii liniei de productie, si cu un sfert de mila parcurs in aproximativ 12.9 secunde.

Daca vine vorba, in schimb, despre reteta stilistica, impresionantul automobil este caracterizat si de o evacuare laterala, dar si de un interior in doua culori, volan cu trei spite si scaune sport.

Conform anuntului de vanzare publicat pe site-ul casei americane de licitatii Russo and Steele, respectivul Dodge Viper din 1991 este oferit alaturi de toate manualele si accesoriile originale. Despre exemplarul din cazul de fata se mai spune si ca se afla in in continuare in posesia primului proprietar, un alt punct forte constand in faptul ca modelul si-a petrecut intreaga viata intr-un muzeu cu climatizare.

Dodge Viper de vanzare

Dodge Viper de vanzare

Dodge Viper de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Dodge Viper de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2021