Acest BMW Seria 5 ofera mai multe surprize chiar si decat un ou Kinder. FOTO ca sa te convingi si singur

Acest BMW Seria 5 ofera mai multe surprize chiar si decat un ou Kinder. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Acest BMW Seria 5 a suferit un transplant de motor
  • Sub capota se ascunde acum un V8 din seria N62
  • Break-ul bavarez a fost scos la vanzare pentru 19.500$
Distribuie pe Facebook

Vopsit intr-un alb impecabil si decorat cu piele de culoare bej, automobilul bavarez a pornit de curand in cautarea unei noi case. Pretul cerut de actualul proprietar: undeva in jurul a 19.500 de dolari.

Chiar daca arata ca oricare Seria 5 fabricat in perioada 2003 - 2010, acest BMW E61 este un pic diferit de celelalte exemplare iesite de pe linia de productie. Pentru inceput, automobilul bavarez se poate lauda cu transplant de motor, actualul proprietar optand pentru instalarea sub capota a unui propulsor din seria N62.

BMW E61 cu motor V8

Din pacate, specificatiile exacte ale V8-ului care anima break-ul de culoare alba raman o necunoscuta, insa precizam ca unitatea in cauza a fost disponibila cu capacitati cilindrice de pana la 4.8 litri. In cazul de fata, aceasta lucreaza alaturi de o cutie manuala si un sistem de tractiune spate, care ii ia locul celebrului xDrive.

Exceptand modificarile de ordin tehnic, acest BMW Seria 5 scos de curand la vanzare este complet stock si promita o lista generoasa de dotari. Printre echipamentele oferite de automobilul bavarez in cinci portiere se numara inclusiv suspensie pe aer pentru puntea spate sau scaune sport imbracate in piele bej.

In ceea ce priveste nota de plata, break-ul de culoare alba, cu motor aspirat in opt cilindri, transmisie manuala cu sase trepte de viteza si tractiune spate, scoate la inaintare un pret de vanzare de 19.500 de dolari. Actualul proprietar nu precizeaza insa in anuntul publicat pe internet si anul de fabricatie sau rulajul masinii.

BMW E61 cu motor V8

BMW E61 cu motor V8

BMW E61 cu motor V8

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Aprilie 2019