Altul ca el nu mai exista in lume. BMW-ul din 2008 are doua compresoare mecanice si un interior mai tare ca S-ul

  • Singurul BMW M5 Touring transformat in G-Power Hurricane RR e de vanzare pe internet
  • Automobilul din 2008 vine cu 820 de cai sub capota si un interior mai tare decat S-ul
  • Pretul impresionantului break este pe masura caracteristicelor sale: aproape 85.000 de euro
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare? Undeva in jurul a 85.000 de euro sau, daca vrei, de peste trei ori mai putin decat la momentul dezvelirii sale.

Singurul BMW M5 Touring din lume care se poate lauda cu tratamentul Hurricane RR de la G-Power a fost scos zilele acestea la vanzare, pe internet. Pus in miscare de o motorizare cu zece cilindri in V si doua compresoare mecanice, modelul in cauza...

.... ofera o putere maxima de 820 de cai. Cuplul motor se ridica la 790 Nm, iar acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza aproximativ 4.4 secunde.

G-Power Hurricane RR de vanzare

G-Power Hurricane RR de vanzare

G-Power Hurricane RR de vanzare

Mult mai impresionant este insa timpul in care ecuatia 0 - 200 km/h isi gaseste rezolvarea: doar 9.5 secunde. Fisa tehnica a modelului din 2008 continua cu sprintul 0 - 300 kilometri pe ora in 25.6 secunde si se incheie cu viteza de top de 362 km/h.

Pe langa numeroasele modificari de sub capota, singurul BMW M5 Touring din lume care se poate lauda cu tratamentul Hurricane RR de la G-Power...

... ofera o serie de imbunatatiri majore inclusiv la nivel de cabina. Vorbim, mai precis, despre o combinatie de piele, plus Alcantara de culoare maronie, diferite ornamente realizate din carbon si, nu in ultimul rand, un sistem multimedia cu produse Apple.

Intr-un final, despre modelul in cauza mai trebuie mentionat si ca vine cu un pret de vanzare pe masura tuningului primit. 84.950 de euro, mai exact.

Acum, daca este mult sau putin, depinde de unghiul din care priveste fiecare. Cert este ca singurul BMW M5 Touring din lume care se poate lauda cu tratamentul Hurricane RR de la G-Power are la baza un exemplar din 2008 si a parcurs 78.000 de kilometri.

G-Power Hurricane RR de vanzare

G-Power Hurricane RR de vanzare

G-Power Hurricane RR de vanzare

G-Power Hurricane RR de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze G-Power Hurricane RR de vanzare
mai multe