Ar putea fi afacerea anului: noua masina de 1000 CP se vinde pentru o nimica toata

Ar putea fi afacerea anului: noua masina de 1000 CP se vinde pentru o nimica toata
  • Un dealer Ford din SUA vinde Mustang-uri de 1000 de cai putere cu doar 50.000 de dolari
  • Clientii care vor versiunea cu trasmisie automata trebuie sa plateasca 5.000 de dolari in plus
  • Lista cu modificari cuprinde inclusiv un sistem de supraalimentare cu compresor mecanic
Distribuie pe Facebook

Clientii au de ales intre o cutie manuala cu sase rapoarte si o automata cu zece trepte de viteza. Tu ce ai prefera?

Anul acesta, Craciunul vine mult mai devreme pentru amatorii de senzatii tari cu buget redus. Si totul multumita americanilor de la Lebanon Ford, care au pregatit un Mustang cu 1000 CP sub capota disponibil pentru doar 49.995 de dolari.

Pentru ca totul sa fie clar, precizam in mod expres ca suma mentionata anterior cuprinde inclusiv costul muscle car-ului de peste Ocean, in configuratia GT cu motor aspirat de cinci litri si cutie manuala.

Dupa cum mentionam si la inceputul acestui material, ineditul automobil este comercializat si in varianta cu transmisie automata, caz in care nota de plata creste pana la 54.995 de dolari. O nimica toata, daca tinem cont de meniul primit.

Si daca tot veni vorba despre aspectul respectiv, ei bine... americanii de la Lebanon Ford anunta ca fiecare Mustang GT transformat intr-o bestie de 1000 CP vine cu un sistem de supraalimentare la alegere.

Exceptand compresorul mecanic de la Whipple / Procharger, lista cu modificari mai contine si o noua pompa de carburant sau injectoare cu debit marit, de exemplu. Din pacate, performantele muscle car-ului de peste Ocean raman un mister.

Stim, in schimb, ca puterea maxima promisa de ineditul automobil este valabila exclusiv in compania celebrului E85, clientii fiind nevoiti sa se multumeasca cu 800 CP atunci cand alimenteaza cu benzina.

Inutil de mentionat, americanii de la Lebanon Ford nu ofera niciun fel de garantie pentru respectivul Mustang cu 1000 CP. Ce este drept, cumparatorii au la dispozitie diferite optionale care promit sa imbunatateasca comportamentul masinii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 3 Decembrie 2019