Cel mai iubit joc din seria Need for Speed devine realitate in acest VIDEO. Most Wanted prinde viata pe strazile din RUSIA

Cel mai iubit joc din seria Need for Speed devine realitate in acest VIDEO. Most Wanted prinde viata pe strazile din RUSIA
  • Cel mai iubit joc din seria Need for Speed devine realitate
  • Faimosul Most Wanted prinde viata pe strazile din Rusia
Distribuie pe Facebook

Masini tunate, curse ilegale si evadari spectaculoase. Sunt doar cateva dintre ingredientele filmului respectiv.

Lansat pe piata in urma cu aproape un deceniu si jumatate, chiar la mijlocul anilor 2000, celebrul Most Wanted este, probabil, cel mai iubit joc din seria Need for Speed. Masinile tunate, cursele ilegale, dar si evadarile spectaculoase, toate aceste detalii se numara printre elementele care-i confera o savoare cu totul si cu totul speciala productiei in cauza.

Cum ar arata insa cel mai iubit joc din seria Need for Speed daca ar deveni realitate? Ei bine, probabil ca in urmatorul material video, in care Most Wanted prinde viata pe strazile din... Rusia, evident.

Iar partea cea mai interesanta este ca din filmul respectiv nu lipseste nici faimosul BMW M3 GTR. Sau, mai corect spus, replica masinii bavareze ce a tinut cumparatorii jocului Need for Speed, fie ei doar simpli pusti sau adulti in toata firea, cu ochii lipiti de monitoarele calculatoarelor sau televizoarele pe care erau instalate consolele din dotare.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Aprilie 2020