Japonezii au terminat de tunat primul X7 de la BMW: noul SUV de peste cinci metri lungime este acum de nerecunoscut

Japonezii au terminat de tunat primul X7 de la BMW: noul SUV de peste cinci metri lungime este acum de nerecunoscut
  • Japonezii au terminat de tunat primul X7 de la BMW
  • Noul SUV de peste cinci metri lungime este acum de nerecunoscut
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile puse la dispozitia clientilor se numara si o pereche de spoilere restilizate pentru o doza extra de agresivitate. Plus praguri proeminente si un set de jante cu un design in cinci spite.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, primul X7 de la BMW a revenit de curand, zilele acestea, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: noul SUV de peste cinci metri lungime este oferit acum si intr-o versiune Wald.

BMW X7 de la Wald

BMW X7 de la Wald

Anuntat chiar in cursul diminetii de marti, pachetul de tuning ce poarta semnatura japonezilor debuteaza cu o pereche de spoilere fata si spate restilizate pentru o doza extra de agresivitate. Pragurile laterale proeminente, un set de jante cu un design in cinci spite, luminile LED aditionale si eleronul pentru plafon completeaza, intr-un final, reteta caracteristica departamentului exterior.

Interiorul a scapat, in schimb, complet neatins, aceeasi varianta Wald a primului X7 de la BMW sarind si peste tratamentele destinate gamei de motorizari. Compusa, in mod normal, din propulsoare cu sase cilindri in linie si unitati cu opt pistoane in V.

Costul modificarilor operate de japonezi nu reprezinta decat un mare mister, insa noul SUV de peste cinci metri lungime porneste, in Romania, de la 87.763 de euro. Nota de plata urca pana la 112.753 de euro in cazul sportivului M50i, inainte de a pune la socoteala si dotarile disponibile in mod optional, a caror valoare totala sare de suma de 35.000 de euro, conform configuratorului oficial.

BMW X7 de la Wald

BMW X7 de la Wald

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW X7 de la Wald
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2021