Masina cu motor de 1.6 litri si 310 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 1.6 litri si 310 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 310 CP: compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze mai mult de 5.3 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze mai mult de 5.3 secunde.

O motorizare turbo cu trei cilindri in linie, de 1.6 litri si 261 de cai putere, un sistem inteligent de tractiune integrala oferit in echiparea standard si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 5.5 secunde. Acestea sunt elementele care fac din noua Toyota GR Yaris probabil cea mai spectaculoasa subcompacta lansata vreodata.

Disponibila, in Germania, la preturi incepand de la peste 33.000 de euro, respectiva masina se remarca inclusiv prin spoilerele fata si spate agresiv stilzate, oferite in compania unor jante supradimensionate din aliaj.

Lista atractiilor principale se incheie, cel putin la nivel de departament exterior, cu evacuarea dubla si eleronul proeminent specific hayon-ului, in timp ce meniul de la interior impresioneaza in special prin volanul sport, in trei spite, si scaunele fata cu suport lateral marit. Nenumaratele cusaturi cu ata rosie completeaza seria vestilor bune.

Una dintre cele mai spectaculoase masini ale noii decade, prima Toyota GR Yaris din istorie a reusit sa atraga deja atentia marilor companii de tuning ale planetei, germanii de la DTE Systems pregatind un pachet cu 310 CP.

Reteta destinata motorizarii turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.6 litri se mai traduce si printr-un cuplu maxim de 398 de Newton-Metri, insa modul in care aceste valori influenteaza acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora reprezinta, pentru moment, un mare mister. Un 5.3 secunde nu pare totusi ceva de domeniul SF.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 18 Ianuarie 2021