Nemtii au tunat primul Audi S6 cu motor diesel din istorie. Uite ce a iesit

Nemtii au tunat primul Audi S6 cu motor diesel din istorie. Uite ce a iesit
  • Nemtii au tunat primul Audi S6 cu motor diesel din istorie
  • Versiunea ABT Sportsline ofera 384 de cai putere si 760 Nm
  • Sprintul de la 0 la 100 de km/h dureaza acum 4.8 secunde
Distribuie pe Facebook

In versiunea de baza, automobilul companiei din Ingolstadt ofera un V6 de trei litri si 349 de cai putere.

Lansata la inceputul acestei primaveri, noua generatie a modelului Audi S6 vine cu o abordare complet diferita la nivel de propulsie - fata de cele cu care am fost obisnuiti. Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 81.596 de euro, masina germanilor vine de-aceasta data la pachet...

... cu o motorizare diesel, in sase cilindri, de trei litri si exact 349 de cai putere, dupa cum precizam inclusiv anterior.

Fisa tehnica a automobilului companiei din Ingolstadt continua cu o cutie automata in opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza cinci secunde. Nedemn pentru o berlina care se vrea a fi de performanta, si-au spus cei de la ABT.

Asa a luat nastere primul pachet de tuning destinat noului Audi S6 TDI, care aduce un plus de 35 CP in compartimentul motor.

Cu o herghelie formata acum din 384 de cai putere si 760 de Nm, masina germanilor reuseste sa rezolve ecuatia 0 - 100 km/h cu 0.2 secunde mai devreme decat in formula standard (foto), la momentul parasirii liniei de productie. Viteza maxima ramane insa in continuare limitata la 250 de kilometri pe ora.

Intr-un final, automobilul companiei din Ingolstadt mai poate fi echipat si cu diferite imbunatatiri exterioare / interioare.

Audi S6 si S7

Audi S6 si S7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Audi S6 si S7
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2019