Nu i-a venit sa creada ce vede in parcare. Un BMW E30 Cabrio se incarca linistit la o priza TESLA

Nu i-a venit sa creada ce vede in parcare. Un BMW E30 Cabrio se incarca linistit la o priza TESLA
  • A montat o unitate electrica sub capota
  • Imprumutata de la o Tesla Model S P85
  • Autonomia este de aproximativ 160 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Cineva a instalat un motor electric de Tesla sub capota unui BMW E30 Cabrio. Imaginea cu masina incarcandu-se la o priza a companiei fondate de Elon Musk a facut rapid inconjurul internetului.

Putine masini se pot bucura de recunoasterea pe care o are BMW-ul Seria 3 E30 din partea impatimitilor auto. In cei 13 ani de productie, bavarezii au asamblat peste 2.4 milioane de exemplare la uzinele din Munchen, Regensburg si Rosslyn (Africa de Sud).

BMW E30 Cabrio electric

Foarte multe dintre acestea cutreiera si in ziua de azi lumea in lung si-n lat, fie stock, reconditionate sau tunate. Modificarea unui Ursulet este o practica destul de comuna printre pasionatii de tuning, majoritatea apeland la un set de jante, o suspensie care coboara garda la sol si un motor mai potent sub capota.

Proprietarul acestui BMW 325i Cabrio, fabricat in 1992, a ales o reteta mai indrazneata pentru decapotabila lui. Omul nostru a scos motorul original de 2.5 litri si a montat in locul sau o unitate...electrica, imprumutata de la o Tesla Model S P85. Pentru asta a fost nevoit sa faca unele modificari sub capota.

BMW E30 Cabrio electric

Pachetul de baterii este de la un Chevrolet Volt si are o capacitate de 32 kWh, ceea ce inseamna ca masina poate parcurge aproximativ 160 de kilometri cu o singura incarcare. Daca esti curios cum se conduce, poate unicul E30 electric din lume, da play clipului video de mai jos.

BMW E30 Cabrio electric

Asa cum spuneam si la inceputul acestui articol, imaginea cu masina incarcandu-se la o priza Tesla a facut inconjurul internetului. Pana la urma nu vezi in fiecare zi un BMW E30 cu o mufa de incarcare "infipta" sub celebrii rinichi din grila fata.

Distribuie pe Facebook
mai multe