Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant

Numai un singur om din lume o poate avea. Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant
  • Numai un singur om din lume o poate avea
  • Masina din 2006 e unica pe planeta Pamant
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o evacuare centrala la exterior, in timp ce meniul de la interior impresioneaza in special prin combinatia de culori si - de ce nu, materiale.

Singurul exemplar din lume pe nume GP3.10 - produs si oferit de celebra companie germana de tuning AC Schnitzer, a fost scos de curand - zilele acestea, la vanzare, pe internet. Realizata in cursul anului 2006, respectiva masina are, la baza, un BMW 335i Coupe din generatia E92, insa vechiul motor cu sase cilindri in linie, plus doua turbine, de trei litri, a disparut de sub capota, lasandu-i locul V10-lui de pe M5.

Odata instalata si conectata la pedala de acceleratie, unitatea aspirata natural - de 4.999 de centimetri cubi, a primit cateva modificari si upgrade-uri, puterea maxima livrata exclusiv rotilor de pe puntea spate, printr-o transmisie SMG imprumutata, la randul ei, de la un E60, urand pana la 552 CP.

BMW Seria 3 cu motor V10

BMW Seria 3 cu motor V10

Vanzatorul unicului AC Schnitzer GP3.10 nu ofera niciun fel de informatie cu privire la timpul caracteristic sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - insa precizeaza ca respectiva masina a reusit sa atinga o viteza de 335 de kilometri pe ora in timpul anumitor teste. Pe langa performantele demne de un Ferrari, Porsche, McLaren ori Lamborghini, acelasi BMW 335i Coupe se mai poate lauda si cu un design de top.

Privita de la exterior spre interior, reteta specifica departamentului vizual cuprinde inclusiv o capota ventilata pentru motorul aspirat cu zece cilindri in V - de cinci litri, extensii proeminente pentru aripile spate, plus un eleron extrem de mic, aproape insesizabil, pentru plafon, in mod surprinzator.

Acelasi BMW 335i E92 Coupe transformat de celebra companie germana de tuning AC Schnitzer in GP3.10 a mai pregatit - printre altele, si o caroserie verde pastel, un set de jante cu aspect familiar si evacuare dubla. De cealalta parte a portierelor, la interior, respectiva masina ofera o combinatie de piele si, posibil, alcantara, scaune scoica, cusaturi realizate sub forma de carouri, climatizare automata, navigatie.

Nota de plata a exemplarului realizat in cursul anului 2006 se ridica - zilele trecute, la 65.580 de euro, o nimica toata in comparatie cu costurile originale, cu sumele de bani inghitite de procesul de dezvoltare depasind pragul psihic de 200.000 de euro, potrivit detaliilor din anuntul de vanzare.

BMW Seria 3 cu motor V10

BMW Seria 3 cu motor V10

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze BMW Seria 3 cu motor V10
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2021