Politia germana nu se joaca. Acest BMW X5 M a fost confiscat pe loc din cauza foliei mult prea stralucitoare

Politia germana nu se joaca. Acest BMW X5 M a fost confiscat pe loc din cauza foliei mult prea stralucitoare
  • Politia a confiscat masina pe loc
  • A fost declarata nesigura pentru a fi condusa
  • Acum ceva timp, au mai confiscat un Panamera din acelasi motiv
Distribuie pe Facebook

Politia din orasul german Dusseldorf a confiscat recent acest BMW X5 M. Printre neregulile semnalate se numara folia aurie mult prea stralucitoare, stopurile cu tenta fumurie si evacuarea modificata.

Colantarea este, poate, cea mai usoara si accesibila metoda de a-ti scoate masina in evidenta. Aceasta industrie a evoluat foarte mult, astfel ca in ziua de azi foliile pot avea de la modele simple la unele foarte complicate. Ca sa nu mai vorbim de paleta de culori.

Insa aceasta modificare nu este privita cu ochi buni de politisti, mai ales daca proprietarul masinii tinde sa mearga prea departe. Spre exemplu, in urma unei actiuni desfasurate recent, politia din orasul german Dusseldorf a confiscat cinci masini tunate, care au fost mai apoi verificate de un expert.

BMW X5 M confiscat de politie

Printre ele si un BMW X5 M "imbracat" cu o folie aurie mult prea stralucitoare. Intr-o conferinta de presa, oamenii legii au explicat ca masina le-a atras imediat atentia si au decis ca nu este sigura pentru a fi condusa pe drumurile publice, tocmai de aceea au dispus transportarea ei de la fata locului pe platforma.

BMW X5 M confiscat de politie

Pe langa folie, SUV-ul mai avea stopurile fumurii si un sistem de evacuare modificat. Soferul a declarat ca nu cunostea strictetea legilor din Germania dar politistii nu s-au lasat induplecati.

BMW X5 M confiscat de politie

In urma altei actiuni asemanatoare, desfasurata acum cateva luni, politia germana a confiscat un Porsche Panamera colantat deasemenea cu o folie aurie extrem de stralucitoare. Atunci si-au motivat gestul spunand ca este un pericol pentru ceilalti participanti la trafic.

Distribuie pe Facebook
mai multe