Sunetul celui mai rapid sedan din lume. VIDEO in detaliu cu noua limuzina de 600 CP de la ALPINA

Sunetul celui mai rapid sedan din lume. VIDEO in detaliu cu noua limuzina de 600 CP de la ALPINA
  • Are 600 de cai putere sub capota
  • Atinge 100 de km/h in doar 3.6 secunde
  • Viteza maxima este de 330 km/h
Distribuie pe Facebook

Nemtii de la Alpina au lansat cu putin timp in urma noul B7, iar acum avem ocazia sa studiem in detaliu in clipul video de mai jos limuzina cu 600 de cai putere sub capota.

Constructorul bavarez de automobile nu a lansat pana acum o versiune de performanta M pentru varful de gama Seria 7 si nici nu o va face vreodata. Dar tunerii sunt mereu acolo pentru tine daca vrei mai multa putere sub capota.

Spre exemplu, Alpina tocmai a lansat noul B7, adica un Seria 7 pe steroizi. Primele imagini si informatii au fost publicate la inceputul acestei saptamani dar acum avem ocazia sa studiem bijuteria pe patru roti in primul video.

Iti reamintim ca sub capota, noul B7 ascunde un propulsor twin-turbo de 4.4 litri care dezvolta 600 de cai putere si 800 Nm cuplu. In ciuda gabaritului, limuzina atinge 100 de km/h in doar 3.6 secunde si cu anvelopele potrivite are o viteza maxima de 330 de km/h. Daca intr-adevar este asa si in conditii reale, noua Alpina B7 ii fura titlul de cel mai rapid sedan din lume Dodge-ului Charger Hellcat.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Februarie 2019