Un Golf tunat de compania care a dat candva cea mai rapida masina din istoria planetei e de vanzare pe internet

Un Golf tunat de compania care a dat candva cea mai rapida masina din istoria planetei e de vanzare pe internet
  • Un american isi vinde pe internet vechiul Volkswagen Golf GTI
  • Este vorba despre un exemplar modificat de compania Callaway
  • Pretul cerut pe automobilul din 1987 se ridica la 30.000 dolari
Distribuie pe Facebook

Inmatriculat pentru prima oara acum mai bine de trei decenii, acest Volkswagen modificat de specialistii Callaway vine cu o nota de plata care ii va surprinde pe multi.

Cu mult inainte de a pune bazele celebrului Corvette Sledgehammer, care atingea 410 kilometri pe ora in toamna anului 1988 si devenea cel mai rapid automobil de strada din istoria planetei, compania Callaway din SUA avea o cu totul alta ocupatie: supraalimentarea modelelor aflate in portofoliul constructorilor europeni.

Printre victimele specialistilor americani se numara inclusiv acest Volkswagen Golf GTI inmatriculat pentru prima oara acum mai bine de trei decenii, despre care vanzatorul sustine ca ascunde in compartimentul motor un benzinar cu capacitatea cilindrica de 1.8 litri si Turbo Stage 2.

Din pacate, puterea maxima a hot-hatch-ului german ramane un mare mister, insa este bine de stiut ca exemplarul in cauza ofera si alte modificari, inclusiv un body kit specific vremurilor respective, jante in trei spite si volan sport dintre cele dezvoltate de compania Momo, plus un sistem de franare cu elemente de Corrado G60.

In ceea ce priveste dotarea din fabrica a acestui Volkswagen Golf GTI, automobilul inmatriculat pentru prima oara acum mai bine de trei decenii se bucura chiar si de inchidere centralizata, aer conditionat sau geamuri electrice si oglinzi retrovizoare cu actionare electrica, conform vanzatorului.

La final, daca mai era nevoie de precizat, hot-hatch-ul german vine cu putin peste 144.000 de kilometri in bord si nota de plata care ii va surprinde pe multi, dupa cum precizam si anterior: 30.000 de dolari sau, daca vrei, o suma frumusica de bani, care iti poate aduce un Golf GTI nou-nout, de ultima generatie, cu diverse optionale.

VW Golf GTI de la Callaway

VW Golf GTI de la Callaway

VW Golf GTI de la Callaway

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze VW Golf GTI de la Callaway
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2019