Britanicii scot la licitatie un Mercedes 600 Pullman

Britanicii scot la licitatie un Mercedes 600 Pullman
  • Un Mercedes 600 Pullman va fi scos la vanzare pe 12 iulie
  • Exemplarul cu pricina a fost fabricat in anul 1965
  • Casa de licitatii spera sa obtina intre 150.000 - 250.000 euro
Distribuie pe Facebook

Actor bine platit, cantaret celebru, dictator in devenire sau detinator de puturi petroliere? In cazul in care te incadrezi intr-una dintre aceste categorii, sigur ascunzi prin garaj vreun Mercedes 600 Pullman. Inca nu? Atunci aceasta-i sansa ta sa pui mana pe un exemplar al uneia dintre cele mai exclusiviste limuzine produse vreodata.

12 iulie, muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart. In cazul in care te numeri printre cei mai mari fani ai producatorului auto german, iar banii nu reprezinta nici un fel de problema, acestea sunt coordonatele unui eveniment de la care nu vrei sa lipsesti.

Organizata de britanicii de la Bonhams, licitatia monomarca din weekendul ce se apropie vertiginos va aduce in prim plan unul dintre cele numai 428 de exemplare 600 Pullman construite vreodata. Autoturismul din cazul de fata a fost construit in 1965 si a revenit in Europa dupa aproximativ trei decenii in care a servit oficialitatile de rang inalt din China.

Mercedes 600 Pullman de vanzareMercedes 600 Pullman de vanzare

Mercedes 600 Pullman de vanzare

Finisata intr-o combinatie clasica de negru si bej, limuzina germana impresioneaza in mod special prin starea in care se prezinta, cei 49 de ani trecuti de la fabricarea sa lasand numai cateva urme la nivelul interiorului. O restaurare completa nu ar trebui insa sa "raneasca" pe nimeni, tinand cont ca britanicii spera sa obtina pe aceasta masina undeva intre 150 si 200 de mii de euro.

De asemenea, colectionarii de automobile Mercedes vor mai putea licita si pentru alte modele clasice, de dinaintea sau dupa primele doua razboaie mondiale, precum si pentru un exclusivist AMG-Mercedes- C-Class DTM condus de Mika Hakkinen.

Principala atractie a evenimentului organizat de Bonhams va fi insa reprezentata de un exemplar 500 K / 540 K Spezial Roadster, britanicii estimand pentru aceasta bijuterie a anilor 1930 un pret cuprins intre 3.6 si 5.8 milioane de euro.

Mercedes 600 Pullman de vanzareMercedes 600 Pullman de vanzare

Mercedes 600 Pullman de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Mercedes 600 Pullman de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Old School Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2014