Aceasta este noua Octavia RS! Super-berlina Skoda a iesit pe strazi complet necamuflata

Aceasta este noua Octavia RS! Super-berlina Skoda a iesit pe strazi complet necamuflata
  • Noua Skoda Octavia RS a fost surprinsa complet necamuflata
  • Super-berlina de clasa compacta debuteaza aparent luna viitoare
  • Gama de motorizari va include trei optiuni complet diferite
Distribuie pe Facebook

O prima aparitie in public a celebrei masini de clasa compacta si inalta performanta va avea loc chiar luna viitoare.

Programata sa se desfasoare in perioada 5 - 15 martie, editia cu numarul 90 a celebrului Geneva International Motor Show promite sa-si intampine vizitatorii alaturi de numeroase noutati. De la fata locului nu va lipsi nici cea mai rcenta generatie a super-berlinei Octavia RS, potrivit ultimelor informatii neoficiale.

Surprinsa de curand complet necamuflata, celebra masina de clasa compacta si inalta performanta de la Skoda mizeaza pe spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante din aliaj de dimensiuni generoase.

Evacuarea cu doua tobe de esapament si eleronul subtil de la nivelul capotei portbagajului pun capat meniului exterior, cea mai recenta generatie a super-berlinei Octavia RS fiind asteptata sa beneficieze inclusiv de cateva elemente interiore unice. Printre acestea s-ar putea numara si un volan sport, in trei spite.

Dupa cum precizam si anterior, celebra masina de clasa compacta si inalta performanta de la Skoda va oferi, din puncul de vedere al gamei de motorizari, nu una, nu doua, ci trei optiuni.

Intr-o alta ordine de idei, cea de-a treia generatie a super-berlinei Octavia RS va fi disponibila la vanzare alaturi de un benzinar turbo de 2.0 litri si 245 CP, caruia i se alatura o unitate 2.0 TDI cu 200 CP. Intr-un final, clientii vor mai avea posibilitatea de a opta, in premiera absoluta, si pentru un sistem de propulsie... hibrid.

Respectiva solutie ii permite celebrei masini de clasa compacta si inalta performanta de la Skoda sa puna la bataie o putere maxima care se ridica, din nou, la 245 CP, potrivit ultimelor informatii neoficiale.

Noua Skoda Octavia RS necamuflata

Noua Skoda Octavia RS necamuflata

Noua Skoda Octavia RS necamuflata

Noua Skoda Octavia RS necamuflata

Noua Skoda Octavia RS necamuflata

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Noua Skoda Octavia RS necamuflata
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2020