Daca ramane asa, BMW Seria 3 isi va pierde toti clientii. Uite cum arata la interior noul Mercedes C-Class

Daca ramane asa, BMW Seria 3 isi va pierde toti clientii. Uite cum arata la interior noul Mercedes C-Class
  • Noul Mercedes C-Class a fost surprins cu interiorul la vedere
  • Celebrul model german adopta o tableta uriasa in centrul bordului
  • Debutul oficial va avea aparent loc inainte de sfarsitul acestui an
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial al modelului care concureaza inclusiv cu Audi A4 si Lexus IS ar putea avea loc chiar inainte de sfarsitul acestui an, potrivit celor mai recente zvonuri, plus informatii neoficiale.

Noul Mercedes S-Class nu este singurul model al companiei din Stuttgart dispus sa renunte la toate comenzile fizice in favoarea unui display supradimensionat. De un astfel de "sacrificiu" se pregateste si urmatoarea generatie a celebrului C-Class, surprinsa la randul ei cu o tableta uriasa in centrul bordului redesenat de la zero.

Asemeni versiunii actuale, cunoscuta sub numele de cod W205, viitorul concurent al duoului format din Audi A4 si BMW Seria 3 se va putea lauda inclusiv cu ceasuri digitale montate in spatele volanului multifunctional cu trei spite, anuntandu-se astfel solutia perfecta pentru amatorii de gadgeturi si tehnologie.

Mercedes C-Class - Poza interiorSursa Foto: Carscoops

Pentru moment, aspectul exterior ramane un mare mister, insa este de asteptat ca urmatoarea generatie a modelului Mercedes C-Class sa se remarce printr-un design mai agresiv ca oricand, multumita noilor elemente angulare imprumutate de la A-Class. In ceea ce priveste departamentul tehnic, exista voci care sustin ca...

... versiunea C63 AMG va renunta la celebra motorizare cu opt cilindri in V si doua turbine in favoarea unui sistem de propulsie micro-hibrid cu peste 500 de cai putere sub capota, ce va porni aparent de la unitatea cu capacitatea de doi litri regasita in compartimentul motor al actualului A45 AMG.

In schimb, modelul standard va oferi numeroase optiuni cu patru si sase cilindri in dotare, atat pe benzina, cat si pe motorina, unele electrificate pentru o doza extra de eficienta. Daca urmatoarea generatie a celebrului Mercedes C-Class va primi si o varianta exclusiv pe baterii, asemeni noului S-Class, doar timpul o poate spune.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 28 Mai 2020