Dacia care a pus pe jar intreaga planeta. Cum arata misterioasa masina romaneasca

Dacia care a pus pe jar intreaga planeta. Cum arata misterioasa masina romaneasca
  • Dacia care a pus pe jar intreaga planeta
  • Cum arata misterioasa masina romaneasca
Distribuie pe Facebook

In timp ce unii pariaza pe urmatorul Logan MCV, altii cred ca avem in fata un SUV cu trei randuri de scaune si sapte locuri la interior.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, inca de la inceputul toamnei trecute, cea mai recenta generatie a trioului compus din Logan, Sandero si Sandero Stepway nu este singura surpriza pregatita de Dacia pregatita pentru anii ce vor urma. Ba dimpotriva, daca mai trebuia cumva o asemenea precizare.

Saptamanile viitoare vor aduce - aparent, o versiune imbunatatita a actualei game Duster, aceasta fiind fotografiata deja (pe strazi) complet necamuflata.

Lista lansarilor pregatite de Dacia pentru urmatoarea jumatate de decada cuprind inclusiv un SUV cu trei randuri de scaune si sapte locuri la interior, surprins recent in teste. Sau, cel putin, asa sustin jurnalistii publicatiei AutoExpress, altii sugerand ca respectivul prototip se va materializa, de fapt, in noua generatie Logan MCV.

Aceiasi jurnalisti ai publicatiei AutoExpress mai scriu - in plus, si ca varianta de serie a masinii din imagini va debuta in 2023, avand la baza platforma CMF-B.

In ceea ce priveste gama de motorizari, sursa mentionata anterior mentioneaza si un sistem de propulsie hybrid. Imprumutata de la actualul Renault Clio, solutia cu pricina ar urma sa livreze persoanei aflate la volan aproape 140 de cai putere, daca este sa dam crezare informatiilor si detaliilor publicate de jurnalistii AutoExpress.

Dacia misterioasa in teste

Dacia misterioasa in teste

Dacia misterioasa in teste

Sursa Foto: AutoExpress

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Dacia misterioasa in teste
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 14 Mai 2021