Fotografiile pe care Dacia spera sa nu le vada nimeni. Uite cum arata la interior noile Logan si Sandero!

Fotografiile pe care Dacia spera sa nu le vada nimeni. Uite cum arata la interior noile Logan si Sandero!
  • Fotografiile pe care Dacia spera sa nu le vada nimeni
  • Uite cum arata la interior noile Logan si Sandero!
Distribuie pe Facebook

Doua fotografii care surprind plansa de bord a noilor generatii Logan si Sandero fac zilele acestea inconjurul internetului, spre disperarea sefilor de la Dacia.

Anuntate de Dacia la inceputul saptamanii trecute, noile Logan si Sandero au risipit toate misterele care planau asupra aspectului exterior. Nu la fel se poate spune insa, din nefericire, si despre departamentul interior, primele fotografii oficiale din cabina urmand a fi date publicitatii la o data ulterioara, spre dezamagirea tuturor.

Sau, cel putin, asa planuiau sefii de la Dacia, dorinta acestora devenind irelevanta datorita unui set de doua fotografii care surprind plansa de bord a noilor generatii Logan si Sandero.

Noile Dacia Logan si Sandero - Poza interior

Dupa cum se poate observa inclusiv in fotografiile mentionate anterior, care fac inconjurul internetului, spre nemultumirea oficialilor Dacia, noile Logan si Sandero propun un design modern, actual, cu display-ul specific sistemului de infotainment montat in partea superioara a bordului. De asemenea, gurile de ventilatie au fost...

... redesenate de la zero, sefii de la Dacia pregatind pentru noile generatii Logan si Sandero inclusiv o frana de mana electrica, plus climatizare automata cu comenzi a la Renault Clio V.

Totodata, de la aceeasi subcompacta Renault Clio V provine si platforma FWD cunoscuta sub denumirea de CMF-B, cu mentiunea ca noile Logan si Sandero vor folosi o versiune simplificata a arhitecturii in cauza. Sub capota, Dacia va miza in continuare pe clasicele motorizari turbo 1.0 TCe si 1.5 dCi, spun ultimele zvonuri.

Noile Dacia Logan si Sandero - Poza interior

Sursa Foto: L'argus

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2020