Gata cu asteptarea: ACESTA este noul SEAT Leon 4!

Gata cu asteptarea: ACESTA este noul SEAT Leon 4!
  • Noul SEAT Leon 4 a ajuns mai devreme pe internet
  • Trei fotografii ne arata hatch-ul de la exterior
  • Automobilul spaniolilor va debuta oficial chiar astazi
Distribuie pe Facebook

Mai multe fotografii neoficiale ale noului SEAT Leon 4 au ajuns pe internet in cursul acestei dimineti, cu doar cateva ore inaintea premierei mondiale de astazi.

Doar cateva ore ne mai despart de premiera mondiala a noului SEAT Leon 4, insa internetul nu mai are rabdare si ne ofera inca de pe acum cateva fotografii neoficiale ale compactei in cauza. Fotografii care surprind exclusiv aspectul caroseriei, atat de la nivelul partii frontale, cat si din "spate".

Construit pentru a concura impotriva unor modele precum VW Golf 8, de la care va si imprumuta celebra platforma MQB, automobilul spaniolilor vine cu un design familiar, inspirat de Tarraco.

Principalul punct de atractie il reprezinta, fara nicio urma de indoiala, banda iluminata cu LED-uri ce urmeaza a face legatura intre stopurile complet redesenate. Nu vor trece neobservate, ce este drept, nici capota cu nervuri a motorului, farurile alungite ori grila uriasa a radiatorului.

Meniul interior ramane, la momentul de fata, un mare mister, cu mentiunea ca specialistii anticipeaza o configuratie cu doua display-uri la nivelul plansei de bord, plus un tunel central a la VW Golf 8.

In ceea ce priveste gama de motorizari, stim deja ca noul SEAT Leon 4 va fi disponibil la vanzare inclusiv in compania unor sisteme de propulsie electrificate. Acestora li se vor alatura mai multe unitati traditionale pe benzina si motorina, in timp ce o varianta complet electrica nu este intocmai exclusa.

Asa cum precizam si anterior, in urma cu aproximativ doua saptamani, automobilul spaniolilor va debuta in premiera mondiala... ei bine, chiar in cursul zilei de astazi, in data de 28 a lunii ianuarie.

SEAT Leon 4 - Primele poze

SEAT Leon 4 - Primele poze

Sursa Foto:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 28 Ianuarie 2020