Imaginile care au bagat frica in sefii de la Mercedes si BMW. Noul super SUV cu motor de 510 CP de la Alfa, surprins complet necamuflat pe strazile Europei

Imaginile care au bagat frica in sefii de la Mercedes si BMW. Noul super SUV cu motor de 510 CP de la Alfa, surprins complet necamuflat pe strazile Europei
  • Imaginile care au bagat frica in sefii de la Mercedes si BMW
  • Noul super SUV cu motor de 510 CP de la Alfa, surprins complet necamuflat pe strazile Europei
Distribuie pe Facebook

Printre imbunatatirile aduse modelului lansat special pentru a concura impotriva unor nume precum AMG GLC 63 ori X3 M ar trebui sa isi faca loc inclusiv o pereche de faruri cu matrice de LED-uri. Plus instrumente de bord digitale si configurabile, insotite de un ecran de 12.3 inch.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de 20 de saptamani si jumatate - inca din prima parte a lunii lui noiembrie, cea mai recenta iteratie a SUV-ului oferit de Alfa sub denumirea de Stelvio isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in doar doua variante de motorizare, dintre care numai una singura pe benzina. Situatia cu pricina se va schimba insa in perioada imediat urmatoare - oficialii producatorului italian fiind surprinsi, de curand, in timpul unei sedinte foto organizate in compania noului Stelvio Quadrifoglio, versiunea de performanta a modelului ce are Mercedes GLC si BMW X3 ca principali rivali pozand intr-o nuanta superba de verde.

Asteptata sa isi faca aparitia in showroom-uri - la vanzare, inainte ca si anul 2023 sa dispara din calendare, super masina condimentata cu un propulsor V6 bi-turbo de 2.9 litri a mai pregatit, la nivelul departamentului exterior, inclusiv un set de faruri cu matrice de LED-uri. Daca vine vorba, in schimb, despre meniul regasit de partea cealalta a portierelor, la interior, lista atractiilor principale ar trebui sa culmineze cu ceasurile de digitale si configurabile - acompaniate de un display de 12.3 inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe