L-a pozat chiar in fabrica, imediat ce a parasit linia de productie. Acesta este noul BMW X6!

L-a pozat chiar in fabrica, imediat ce a parasit linia de productie. Acesta este noul BMW X6!
  • Urmatoarea generatie a modelului BMW X6 a fost surprinsa complet necamuflata
  • Masina fotografiata in fabrica bavarezilor vine in versiunea X6 M Competition
  • Alaturi de aceasta a fost surprinsa complet necamuflata si noua generatie X5 M
Distribuie pe Facebook

Viitorul SUV bavarez cu alura de Coupe si performante de supercar a fost fotografiat alaturi de urmatoarea generatie a modelului X5 M.

Sase cilindri in linie, 400 de cai putere si de la 0 la 100 de kilometri pe ora in putin peste cinci secunde. Asa arata fisa tehnica a noului BMW X5 M50d, (de departe) cea mai potenta varianta de motorizare pe care generatia cu numarul patru a celebrului SUV bavarez o ofera la momentul de fata pe piata auto din Europa.

Insuficient pentru a-ti satisface pofta nebuna de performanta? Nicio problema: inginerii producatorului din Munchen lucreaza zilele acestea la dezvoltarea unei versiuni full-M, mai multe imagini spion care surprind (complet) necamuflat viitorul X5 M facandu-si aparitia pe internet in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat.

BMW X5 si X6 M - Poze spion

BMW X5 si X6 M - Poze spion

Fotografiat chiar pe linia de productie, noul varf al gamei BMW X5 G05 scoate la iveala spoilere fata si spate agresiv stilizate, jante din aliaj supradimensionate, plus evacuare cvadrupla. De cealalta parte, meniul interior cuprinde volan sport in trei spite, instrumente de bord redesenate si scaune cu suport lateral marit.

Din punct de vedere tehnic, urmatorul X5 M ar putea fi insotit in compartimentul motor de o unitate V8 biturbo de 4.4 litri si 600 de cai putere, asemeni primului M5 xDrive din istorie. Echipat cu celebrul pachet Competition, exemplarul din cazul de fata ar putea gazdui insa sub capota undeva in jurul a 625 de cai putere.

Alaturi de viitoarea generatie a SUV-ului bavarez de inalta performanta, misteriosul fotograf a mai surprins in fabrica producatorului auto din Munchen si un X6 G06, model a carei premiera mondiala nu a avut inca loc. La randul lui, acesta ni se prezinta prin intermediul versiunii de inalta performanta X6 M Competition.

BMW X5 si X6 M - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW X5 si X6 M - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2019