Noua masina de la Audi a fost surprinsa complet necamuflata si... ei bine, arata exact asa

  • Noua masina de la Audi a fost surprinsa complet necamuflata
  • Este vorba despre versiunea Coupe a modelului electric e-tron
  • Lansarea oficiala a fost programata pe data de 19 noiembrie
Distribuie pe Facebook

Versiunea Coupe a primului SUV cu propulsie electrica din Ingolstadt va debuta oficial luna viitoare, cu ocazia LA Auto Show.

Compania Audi pregateste zilele acestea o noua lansare. Masina in cauza a fost surprinsa de curand in teste... ei bine, complet necamuflata.

Vorbim, evident, despre versiunea Coupe a primului SUV cu propulsie electrica din Ingolstadt, care se va vinde sub numele de e-tron Sportback.

Dupa cum precizam si initial, premiera mondiala a fost programata pentru 19 noiembrie. Data care coincide cu startul evenimentului LA Auto Show.

Spre deosebire de varianta originala, noul Audi e-tron Sportback vine cu o parte posterioara complet restilizata, in stilul specific unui SUV Coupe.

Partea tehnica, aparent, va ramane aceeasi. Drept urmare, viitoarea masina cu propulsie electrica din Ingolstadt va dispune de doua motoare.

Asa se face ca valoarea din dreptul puterii maxime se va ridica la 360 CP. Sau, in modul Boost, valabil pentru doar opt secunde, pana la 408 cai putere.

In ceea ce priveste autonomia, este de asteptat ca si versiunea Coupe a SUV-ului cu propulsie electrica Audi e-tron sa sara de 400 de kilometri.

Audi E-Tron Sportback - Poze Spion

Audi E-Tron Sportback - Poze Spion

Audi E-Tron Sportback - Poze Spion

Audi E-Tron Sportback - Poze Spion

Audi E-Tron Sportback - Poze Spion

Sursa Foto: Carscoops

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Audi E-Tron Sportback - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2019