Noua masina de la BMW a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta

Noua masina de la BMW a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta
  • Noua masina de la BMW a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care bavarezii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc chiar pe parcursul lunii viitoare, conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ patru ani, la inceputul verii lui 2017, cea mai recenta generatie a gamei cunoscute sub denumirea de BMW X3 se apropie cu pasi mari si repezi de jumatatea carierei sale. Drept urmare, faptul ca bavarezii pregatesc zilele acestea un facelift pentru masina care concureaza alaturi de Audi Q5 si Mercedes GLC nu ar trebui sa surprinda pe nimeni dintre noi - ba din contra.

BMW X3 si iX3 Facelift

BMW X3 si iX3 Facelift

Surprinsa recent complet necamuflata, in China, varianta mult imbunatatita a SUV-ului de clasa medie din Munchen a pregatit nenumarate schimbari la nivelul partii frontale, lista modificarilor majore cuprinzand inclusiv... o grila asemanata - de unii internauti, cu o pereche de ochelari de soare.

Cea mai recenta generatie a gamei comercializate de compania BMW sub numele de X3 a mai primit - din partea desginerilor bavarezi, si un nou set de blocuri optice spate, plus alte cateva elemente posterioare redesenate. In clipa de fata, modul in care facelift-ul respectiv se va traduce atat in cabina, de cealalta parte a portierelor, cat si sub capota, printre motorizarile disponibile in prezent, nu reprezinta decat o necunoscuta.

Masina care concureaza cu Audi Q5 si Mercedes GLC nu este singura programata sa primeasca o versiune mult imbunatatita - de un tratament similar se va bucura si SUV-ul de clasa medie cu propulsie complet electrica din Munchen iX3, pozat la randul lui fara niciun fel de camuflaj, din fericire.

BMW X3 si iX3 Facelift

BMW X3 si iX3 Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 17 Mai 2021