Noul BMW M2 Coupe in cele mai clare imagini de pana acum

Noul BMW M2 Coupe in cele mai clare imagini de pana acum
  • Urmasul modelului 1M Coupe a fost surprins intr-o noua serie de fotografii spion
  • Mult anticipatul BMW M2 promite o motorizare turbo de trei litri si 380 CP
  • Departamentul vizual se remarca prin numeroase detalii sinonime cu sportivitatea absoluta
Distribuie pe Facebook

Urmasul modelului 1M Coupe a fost surprins intr-o noua serie de fotografii spion, cu numai cateva zile inaintea debutului sau oficial - programat pentru data de 14 octombrie.

Lansarea noului BMW M2 se apropie cu pasi repezi, mult anticipata sportiva bavareza de clasa compacta dezvaluindu-ne insa inca de astazi numeroase dintre secretele sale de ordin vizual.

Surprins recent in compania unui minimum de camuflaj, urmasul modelului 1M Coupe aduce in prim plan un set de spoilere agresiv stilizate, plus o pereche de jante de dimensiuni mai mult decat generoase.

Cei mai atenti la detalii nu vor scapa din vedere, de asemenea, nici capota bombata a motorului, aripile laterale proeminente sau sistemul de evacuare inzestrat cu patru tobe de esapament.

BMW M2 Coupe - Noi Poze Spion

BMW M2 Coupe - Noi Poze SpionBMW M2 Coupe - Noi Poze Spion

Referitor la interior, este de asteptat ca noul BMW M2 sa ofere, printre altele, si un volan sport in trei spite, scaune fata cu suport lateral marit, accente de alcantara si, de ce nu, insertii de fibra de carbon.

Acum, in ceea ce priveste departamentul tehnic, ultimele zvonuri referitoare la urmasul modelului 1M Coupe anunta o motorizare turbo in sase cilindri, de trei litri si 380 cai putere.

Drept urmare, suspensia sport si sistemul de franare vor fi si ele setate pentru un maximum de performanta, singura mare necunoscuta cu privire la sportiva bavareza de clasa compacta ramanand cutia de viteze.

Ce optiuni va oferi insa noul BMW M2 din acest punct de vedere ramane sa aflam chiar la mijlocul saptamanii viitoare, debutul oficial fiind programat pentru data de 14 octombrie.

In schimb, prima aparitia publica a urmasului modelului 1M Coupe va avea loc, cel mai probabil, peste o luna si jumatate, in cadrul Salonului Auto care se desfasoara la Los Angeles intre 20 si 29 noiembrie.

BMW M2 Coupe - Noi Poze Spion

BMW M2 Coupe - Noi Poze Spion

BMW M2 Coupe - Noi Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M2 Coupe - Noi Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2015