Noul GOLF 8 a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care sefii VW le vor sterse imediat!

Noul GOLF 8 a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care sefii VW le vor sterse imediat!
  • Noul VW Golf 8 a ajuns mai devreme pe internet
  • Hatch-ul german ni se arata si de la exterior, si din cabina
  • Debutul oficial va avea loc abia joia viitoare
Distribuie pe Facebook

Cu mai putin de o saptamana si jumatate pana la mult anticipatul sau debut, noul Volkswagen Golf 8 apare in doua fotografii care ii dezvaluie (aproape) toate secretele!

Doar noua zile ne mai despart pana la premiera mondiala a noului Volkswagen Golf 8, insa automobilul companiei germane continua sa apara pe internet... ei bine, fara niciun fel de camuflaj. In cel mai recent astfel de episod, viitorul model de clasa compacta din Wolfsburg ni se arata in doua ipostaze cum nu se puteau mai diferite: atat de la nivelul partii frontale, cat si din interior.

Asa cum precizam inclusiv anterior, caroseria in cinci portiere a fost modificata exclusiv la nivel de detaliu, cu unele elemente reusind sa ne aduca aminte de actuala generatie a lui Polo.

La interior, in schimb, noul Volkswagen Golf 8 nu are nimic in comun cu modelele anterioare. Iar acum ne referim in special la nivelul configuratiei cu doua display-uri color, unde ecranul destinat sistemului de infotainment lasa impresia ca pluteste. Totodata, din imaginea ajunsa astazi pe internet mai reiese si ca automobilul companiei germane vine cu o plansa de bord minimalista.

In ceea ce priveste partea tehnica, tinem sa reamintim de zvonurile potrivit carora viitorul model de clasa compacta din Wolfsburg va fi construit pe o versiune imbunatatita a platformei MQB.

Sub capota, noul Volkswagen Golf 8 ar urma sa ofere o gama variata de motorizari pe benzina, motorina si gaz, carora li se vor alatura sisteme de propulsie de tip micro si plug-in hibrid. In schimb, varianta complet electrica specifica generatiei actuale va disparea complet din peisaj, o decizie oarecum justificata daca este sa tinem cont de lansarea recenta a primului ID.3 din istoria companiei germane.

Volkswagen Golf 8 necamuflat

Volkswagen Golf 8 necamuflat

Distribuie pe Facebook
mai multe