Pret bomba pentru indreptat jante: 30 de lei

Pret bomba pentru indreptat jante: 30 de lei
  • Pretul include montaj, echilibrat, si presiune
  • Se pot indrepta atat jante de aliaj, cat si jante de tabla
  • Atelierul Jantenoi.ro este dotat cu aparatura noua de ultima generatie
Distribuie pe Facebook

Cand spui Jantenoi.ro, automat te gandesti la calitate si la pret redus. Pentru ca de-a lungul timpului, partenerii nostri de la Jantenoi.ro ne-au obisnuit cu oferte speciale care au fost un real succes. De aceasta data, pentru sezonul cald, pe langa oferta promotionala la incarcarea instalatiei auto cu freon, au un pret bomba la indreptat jante de aliaj sau tabla, indiferent de marime.

Cu gropile din asfatul strazilor din Romania, nu e de mirare ca din cand in cand se mai indoaie si jantele. Chit ca vorbim de roti din tabla sau aliaj, in momentul in care iei o groapa, o bordura sau o denivelare fara sa vrei, la viteza mare, anvelopa produce o galma si jante se stramba de cele mai multe ori. Exista cazuri in care janta din aliaj se si crapa sau se sparge, insa de cele mai multe ori, aliajul din care este facuta jante se va indoi.

Aici intervin vulcanizarile care indreapta jante de aliaj sau tabla: pe cele de aliaj la cald, sa nu crape materialul, iar pe cele din tabla la rece. Si e plin de astfel de locatii in care iti poti indrepta janta indoita. Insa acestea au preturi de minimum 50 de lei/roata, pret care creste odata cu diametrul, putand ajunge la o janta pe 20 de inch sa coste peste 120 de lei o indreptare. Acum insa avem pentru tine o veste buna.

Jantenoi.ro iti propune un pret incredibil pentru indreptarea unei jante. Poate fi din aliaj sau tabla. Pretul va fi acelasi. In pret intra si montajul pneului pe janta, dar si presiunea. Totul, cu doar 30 de lei / roata.

Preturile sunt dupa cum urmeaza:

30 lei - jante 13, 14, 15 inch

40 lei - jante de 16 inch

50 lei - jante de 17 inch

60 lei - jante de 18 inch

Mai precis, in pret intra urmatoarele operatiuniu: demontat roata, dejantat, indreptat janta, jantat, echilibrat cu plumbi inclusi in pret, presiune, montat roata inapoi pe masina;

BONUS : Pentru cei care indreapta toate cele 4 jante , se asigura presiune cu Azot GRATUIT!

Jantenoi.ro este dotat cu utilaje de ultima generatie, operate de personal bine instruit. Asta inseamna eficienta mai mare pentru noi si timp mai scurt pentru tine;
Indreptarea jantelor se executa cu aparat performant. In service-ul jantenoi.ro, echilibrarea se face pe masini performante cu o precizie ridicata si intr-un timp minim.

Asigura-te ca rotile tale sunt in stare perfecta pentru concediu doar cu SUPER OFERTA 4TUNING: Indreptat 1 janta aliaj sau tabla + presiune + montat roata la doar 30 RON numai la jantenoi.ro!

Promotia este valabila doar cu programare la nr 0747.698.821

Program: Luni - Vineri: 9.00 - 18.00 / Sambata: 9:00 - 14:00 / Duminica : inchis

Cum se poate ajunge?
De pe soseaua Colentina se face dreapta la avion si se intra pe Soseaua Fundeni.

Furnizor: Service Roti JanteNoi.Ro

Adresa: Soseaua Fundeni 163G colt cu Strada Capreni, 200m de benzinaria MOL

Indreptat jante noi

Distribuie pe Facebook
mai multe