Cea mai noua reclama de la Mercedes este filmata in Romania, pe Transfagarasan. VIDEO ca sa te convingi si singur

Cea mai noua reclama de la Mercedes este filmata in Romania, pe Transfagarasan. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Mercedes promoveaza noul GLE Coupe cu o reclama pe Transfagarasan
  • Rivalul lui X6 ofera doua motorizari diesel si o versiune 53 AMG in premiera
  • Modelul de top vine cu un sistem micro-hibrid si pana la 457 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Mercedes promoveaza generatia cu numarul doi a modelului GLE Coupe cu o reclama filmata in Romania, pe Transfagarasan.

Dezvelita public chiar la inceputul toamnei, cu ocazia celebrului Salon Auto International de la Frankfurt, cea mai noua reiteratie a modelului GLE Coupe revine astazi in lumina reflectoarelor. Si totul dupa ce compania Mercedes a publicat pe propria pagina de Facebook o reclama care surprinde concurentul lui BMW X6 in actiune... pe Transfagarasan.

Asa cum precizam inclusiv anterior, masina producatorului din Stuttgart pune la bataie doua motorizari diesel si o varianta 53 AMG disponibila la vanzare in premiera absoluta. Potrivit oficialilor germani, aceasta din urma combina o unitate I6 pe benzina, de trei litri si 435 CP, cu un motor electric de 22 CP si 250 Nm, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 5.3 secunde.

In ceea ce priveste departamentul estetic, noul Mercedes GLE Coupe iese in evidenta printr-un exterior familiar, inspirat de versiunea normala de caroserie. Similaritatile intre modelul care concureaza cu BMW X6 si rivalul lui X5 continua la interior, acolo unde ambele automobile propun o plansa de bord cu doua display-uri de dimensiuni generoase.

Si daca tot veni vorba despre dimensiuni, tinem sa reamintim ca masina pe care producatorul din Stuttgart a prezentat-o cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din aceasta toamna a castigat 39 de milimetri in dreptul lungimii - comparativ cu generatia anterioara. Vestile bune continua la nivel de ampatament, acolo unde oficialii germani au anuntat un plus de 20 de milimetri, asa cum spuneam si initial.

Noul Mercedes GLE Coupe

Noul Mercedes GLE Coupe

Noul Mercedes GLE Coupe

Noul Mercedes GLE Coupe

Noul Mercedes GLE Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Noul Mercedes GLE Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Reclame auto DATA PUBLICĂRII: 15 Noiembrie 2019