Cat faci cu un 1.9 TDI daca alimentezi cu 1 litru de motorina? Masina are peste 700.000 de km

Cat faci cu un 1.9 TDI daca alimentezi cu 1 litru de motorina? Masina are peste 700.000 de km
  • Motor 1.9 TDI
  • Masina are peste 700.000 de kilometri la bord
  • Au alimentat cu un singur litru de motorina
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la CarThrottle il readuc in atentia publicului pe Miles, o Skoda Octavia 1.9 TDI din 1998 cu peste 700.000 de kilometri la bord. De data asta incearca sa afle ce distanta poate sa parcurga masina cu un singur litru de motorina in rezervor.

Nu este primul test la care este supus Miles, o Skoda Octavia 1.9 TDI cumparata de cei de la CarThrottle cu ceva timp in urma. Masina este din 1998 iar bordul indica acum peste 700.000 de kilometri rulati in acesti 21 de ani.

Prima data, britanicii i-au desfacut motorul si au fost impresionati de starea buna in care se prezentau piesele interne. Apoi i-au facut un test de consum, in sensul ca au facut plinul, au mers de la Londra la legendarul circuit Nurburgring Nordschleife, au facut o tura si s-au intors in capitala Marii Britanii.

Acum, acestia i-au pregatit altceva lui Miles. Au vrut sa vada ce distanta poate sa parcurga masina, echipata iti reamintim cu motorul 1.9 TDI, cu un singur litru de motorina.

Startul nu a fost prea bun dar apoi totul a decurs conform planului si masina a ramas fara combustibil abia dupa 40 de kilometri. Un rezultat care i-a uimit pe cei doi pasageri.

Distribuie pe Facebook
mai multe