Trebuia sa se bata cu Volkswagen Passat, dar pentru multi este o necunoscuta

Trebuia sa se bata cu Volkswagen Passat, dar pentru multi este o necunoscuta
  • Toyota Camry revine in Europa dupa 15 ani
  • Modelul japonez ofera o singura motorizare
Distribuie pe Facebook

Cum arata, ce ofera, dar si cum se conduce cea mai noua generatie a japonezei Toyota Camry, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video, filmat pe strazile Marii Britanii.

Dupa o absenta de un deceniu si jumatate, celebra Toyota Camry revine pe piata auto din Europa. Anuntata la sfarsitul anului trecut, cea mai noua generatie a berlinei japoneze are un singur scop: sa detroneze modelul Volkswagen Passat.

Reteta automobilului din Tara Soarelui Rasare - care se poate lauda cu peste 19 milioane de exemplare comercializate din 1982 si pana in prezent, debuteaza de-aceasta data cu un design extrem de indraznet.

Complet diferit de tot ceea ce ofera produsele europene din clasa medie este si interiorul, insa o astfel de afirmatie se poate face si in cazul gamei de motorizari. Care nu a primit nici macar o singura unitate diesel, daca iti vine sa crezi...

De altfel, daca vine vorba despre motoare disponibile, noua Toyota Camry nu pune la dispozitia clientilor decat o singura optiune: este vorba, mai precis, despre un sistem de propulsie hibrid, cu 218 cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2019