Trebuia sa se bata cu Volkswagen Passat, dar pentru multi este o necunoscuta

Trebuia sa se bata cu Volkswagen Passat, dar pentru multi este o necunoscuta
  • Toyota Camry revine in Europa dupa 15 ani
  • Modelul japonez ofera o singura motorizari
  • Pretul de pornire pentru Romania e de 30.199 euro
Distribuie pe Facebook

Cum arata, ce ofera, dar si cum se conduce cea mai noua generatie a japonezei Toyota Camry, ei bine... aflam chiar din urmatorul material video, filmat pe strazile Marii Britanii.

Dupa o absenta de un deceniu si jumatate, celebra Toyota Camry revine pe piata auto din Europa. Anuntata la sfarsitul anului trecut, cea mai noua generatie a berlinei japoneze are un singur scop: sa detroneze modelul Volkswagen Passat.

Reteta automobilului din Tara Soarelui Rasare - care se poate lauda cu peste 19 milioane de exemplare comercializate din 1982 si pana in prezent, debuteaza de-aceasta data cu un design extrem de indraznet.

Complet diferit de tot ceea ce ofera produsele europene din clasa medie este si interiorul, insa o astfel de afirmatie se poate face si in cazul gamei de motorizari. Care nu a primit nici macar o singura unitate diesel, daca iti vine sa crezi...

De altfel, daca vine vorba despre motoare disponibile, noua Toyota Camry nu pune la dispozitia clientilor decat o singura optiune: este vorba, mai precis, despre un sistem de propulsie hibrid, cu 218 cai putere.

In ceea ce priveste pretul de vanzare, noua berlina japoneza pleaca in Romania de la 30.199 de euro, suma in schimbul careia ofera inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED si climatizare automata. Plus jante din aliaj cu diametru de 17 inch.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2019