Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut 250.000 de masini in numai doi ani

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut 250.000 de masini in numai doi ani
  • Skoda anunta modelul Karoq cu numarul 250.000
  • Exemplarul aniversar vine cu o caroserie Black Magic
  • Sub capota acestuia se afla un 1.0 TSI de 115 CP
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 20.000 de euro. In configuratia de baza, propulsia este asigurata de o motorizare turbo pe benzina, cu capacitatea de un litru si 115 CP.

Anuntata cu surle si trambite in primavara anului 2017, prima Skoda Karoq din istorie se vinde ca painea calda. O spune chiar compania ceha, care a produs de curand modelul cu numarul 250.000.

Destinatia automobilul aniversar ramane o necunoscuta, insa acesta propune o caroserie in nuanta metalizata Black Magic. Sub capota, exemplarul in cauza gazduieste o motorizare turbo pe benzina, cu capacitatea de un litru si 115 CP.

Tot cu ocazia producerii modelului Karoq cu numarul 250.000, Skoda a operat si cateva imbunatatiri in gama. Printre ele si introducerea sistemului Side Assist, dar si aparitia suspensiei ajustabile DCC.

Skoda Karoq in Romania

Pe piata din Romania, prima Skoda Karoq din istorie se vinde la preturi incepand de la 20.362 de euro. In versiunea de baza, propulsia este asigurata de o motorizare 1.0 TSI de 115 CP, cuplata la cutie manuala cu sase rapoarte.

Echiparea standard cuprinde lumini de zi cu tehnologie LED, jante din aliaj pe 16 inch, plus climatizare automata. Fara costuri suplimentare sunt oferite si senzorii de parcare spate, de exemplu.

Clientii care prefera motorizarile diesel vor avea de scos din buzunare un minimum de 22.768 de euro. Pentru suma respectiva de bani, Skoda livreaza modelul Karoq alaturi de o unitate 1.6 TDI (la randul ei) cu 115 cai putere sub capota.

In ceea ce priveste lista cu optionale, cutia DSG si tractiunea 4x4 sunt doar cateva exemple in acest sens. Alte dotari care costa in plus sunt pilotul automat adaptiv si ceasurile digitale de bord.

Skoda Karoq

Skoda Karoq

Skoda Karoq

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 20 Septembrie 2019