Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca cererea este de patru ori mai mare decat oferta

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca cererea este de patru ori mai mare decat oferta
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca cererea este de patru ori mai mare decat oferta
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii au de ales intre numai doua motorizari turbo, ambele pe benzina.

Prezentata publicului larg in prima parte a anului 2019, cea mai recenta generatie a gamei comercializate de Chevrolet sub denumirea de Trailblazer reprezinta un real succes. Conform mai multor detalii obtinute de jurnalistii publicatiei GM Authority, cererea pentru SUV-ul pozitionat in gama intre Trax si Equinox este si de patru ori mai mare decat oferta.

De asemenea, un sondaj realizat recent a scos la iveala faptul ca respectiva masina dispare din showroom la doar 36 de zile de la sosirea sa, in timp ce versiunea de echipare RS se vinde cu aproximativ o saptamana mai repede, intr-un interval de numai 29 de zile.

Chevrolet Trailblazer

In ceea ce priveste lista de preturi, noua generatie Chevrolet Trailblazer este oferita pe piata din SUA la sume care pornesc de la aproape 20.000 de dolari. Dupa cum precizam si anterior, clientii au de ales intre doua motorizari mari si late, ambele pe benzina si cu un sistem de supraalimentare pe baza de turbina: 1.2 Ecotec de 137 CP si 1.3 Ecotec de 155 CP.

Livrarea valorilor mentionate anterior se face fie catre puntea fata, fie catre toate cele patru roti ale masinii, prin intermediul unei transmisii cu variatie continue sau, in cazul versiunilor AWD, cu ajutorul unei cutii automate acompaniate de un total de noua trepte.

Echiparea standard cuprinde inclusiv camera pentru marsarier, franare autonoma de urgenta si instalatie multimedia cu display tactil de sapte inch, aceeasi gama comercializate de Chevrolet sub numele de Trailblazer oferind, prin intermediul configuratiilor superioare, si blocuri optice cu LED, jante pe 18 inch. Si chiar volan cu parte inferioara plata.

Chevrolet Trailblazer

Chevrolet Trailblazer

Chevrolet Trailblazer

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 22 Ianuarie 2021