Sefii de la Audi rad, cel mai probabil, in hohote. Cum arata noul BMW Seria 4 pus langa S5

Sefii de la Audi rad, cel mai probabil, in hohote. Cum arata noul BMW Seria 4 pus langa S5
  • Sefii de la Audi rad, cel mai probabil, in hohote
  • Cum arata noul BMW Seria 4 pus langa S5
Distribuie pe Facebook

BMW M440i sau Audi S5? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video!

Prezentat publicului larg inca de la sfarsitul anului precedent, noul BMW Seria 4 Cabrio se vinde zilele acestea in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta M440i, scoasa la vanzare alaturi de un propulsor turbo cu sase cilindri in linie.

Despre automobilul cu motor de trei litri sub capota, 374 de cai putere pe ambele punti si un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 4.9 secunde, este vorba, de altfel, si in urmatorul material video.

Acesta a fost pus, de curand, fata in fata cu unul dintre principalii sai competitori si anume Audi S5 Cabrio. Care, la randul lui, se bucura de un propulsor turbo cu sase cilindri, dar in V, si capacitatea de trei litri, proiectat pentru a livra, din nou, rotilor aflate pe ambele punti, undeva in jurul a 354 de cai putere.

Un alt punct comun il reprezinta timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora, fisa cu specificatii tehnice caracteristica automobilului marcii din Ingolstadt vorbind despre 4.9 secunde.

Distribuie pe Facebook
mai multe