Toata lumea astepta momentul acesta. TEST COMPARATIV intre noul Volkswagen Arteon si Audi A5 Sportback

Toata lumea astepta momentul acesta. TEST COMPARATIV intre noul Volkswagen Arteon si Audi A5 Sportback
  • Noul Volkswagen Arteon inlocuieste vechiul (Passat) CC
  • Modelul Audi A5 Sportback este la generatia cu numarul doi
  • Cele doua atragatoare modele germane isi dau intalnire
Distribuie pe Facebook

Doua dintre cele mai reusite modele pe care Grupul Volkswagen le produce si vinde chiar in acest moment au fost puse fata in fata. Este duelul asteptat de o intreaga planeta, duelul dintre noul Volkswagen Arteon si Audi A5 Sportback.

Urmasul vechiului (Passat) CC, noul Volkswagen Arteon a debutat oficial in primavara acestui an si a uimit o lume intreaga cu design-ul sau, puternic influentat de conceptul Sport Coupe GTE din 2015.

De cealalta parte, cea de-a doua generatie a modelului Audi A5 Sportback are mai bine de 12 luni de cand se afla pe piata, astfel ca nu mai reprezinta niciun secret - din punct de vedere estetic, pentru nimeni.

In ceea ce priveste partea tehnica, fiecare automobil are parte de propria sa platforma, diferente majore regasindu-se si la nivelul gamei de motorizari, acolo unde masina din Ingolstadt ofera inclusiv motoare V6.

Lasam insa in urma introducerile si prezentarile modelelor Volkswagen Arteon si Audi A5 Sportback, toate acestea, plus multe alte detalii fiind mult mai bine acoperite de urmatorul test comparativ.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2017