Cineva si-a imaginat cum ar arata LOGANUL cu faruri full-LED, dotari premium si interior de Mercedes

Cineva si-a imaginat cum ar arata LOGANUL cu faruri full-LED, dotari premium si interior de Mercedes
  • Un artist digital si-a imaginat un altfel de Logan
  • Modelul romanesc a primit mai multe elemente premium
  • Are un display enorm pentru sistemul de infotainment
Distribuie pe Facebook

Imaginatia nu are limite. Ne-o demonstreaza un artist digital care si-a imaginat masina romanului de toate zilele, celebra Dacia Logan, intr-o ipostaza diferita. Din meniu nu lipsesc mai multe dotari premium si un interior a la Mercedes-Benz.

Constructorul de la Mioveni a inteles ca pentru a atrage si mai multi clienti trebuie sa-si schimbe putin strategia si sa le dea modelelor din gama un aer umpic mai...modern. Rezultatele nu au incetat sa apara, dovada sta recordul absolut de vanzari inregistrat de Dacia in 2017.

Potrivit cifrelor, producatorul roman detinut de gigantul francez Renault a comercializat 655.500 de vehicule anul trecut, cu 12,2% mai multe decat in 2016. Franta ramane in continuare piata principala de desfacere pentru masinile Dacia, unde preferatele sunt de departe Duster-ul si Sandero.

Dacia Logan render

In Romania au ajuns 43.262 de vehicule in 2017, cu 11,3% mai multe decat in anul precedent. Mai imbucurator este faptul ca 47% dintre masinile cumparate prin intermediul programului Rabla au purtat sigla Dacia.

Cel mai iubit model este fara indoiala Loganul, avand in vedere ca 16.200 dintre clienti au optat pentru el anul trecut. Daca acest model ar arata precum cel din imaginile alaturate...ei bine, cifrele s-ar dubla sau poate chiar s-ar tripla.

Dacia Logan render

Un artist digital, pe numele sau Laurent Schmidt, si-a imaginat un altfel de Logan, cu faruri full-LED, lumini de zi, o grila neagra cu accente cromate care ii dau un aer premium intregii masini, manere ascunse pentru deschiderea usilor, jante mai mari, o garda la sol mai joasa, o banda LED intre cele doua stopuri si iesiri duble pentru sistemul de evacuare.

Imbunatatirile cu adevarat interesante le regasim la interior. Aici, imediat cum deschizi portiera dai de un instrumentar de bord digital, de un display enorm pentru sistemul de infotainment, lumina ambientala, dar si de mai multe elemente imprumutate direct din gama nemtilor de la Mercedes.

Dacia Logan render

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 19 Ianuarie 2018