Romanii au pus o Dacie Duster pe burta. Cum arata acum SUV-ul de la Mioveni

Romanii au pus o Dacie Duster pe burta. Cum arata acum SUV-ul de la Mioveni
  • Cel mai nebun tuning pentru Dacia Duster vine din Romania
  • Modificarile din cazul de fata sunt virtuale, din pacate
  • Lista cu bunatati include o suspensia joasa si jante uriase
Distribuie pe Facebook

Cel mai nebun tuning pentru Dacia Duster vine din Romania. Pacat ca modificarile aduse SUV-ului de la Mioveni sunt doar virtuale, nu si reale...

Disponibil in schimbul unei sume de doar 10.908 euro, Duster-ul celor de la Dacia este unul dintre cele mai accesibile SUV-uri de pe piata.

In plus, spre deosebire de alte nume din segment, modelul de la Mioveni este oferit inclusiv intr-o versiune 4x4 - care porneste de la 12.991 euro.

Clientii automobilului romanesc au la dispozitie insa si alte optionale, cel mai scump Duster ajungand sa coste peste 19.000 euro.

Nu ne crezi pe cuvant? Atunci arunca o privire printre randurile urmatorului material si te vei convinge si singur de afirmatia anterioara.

Achizitia ca achizitia, dar ce modificari ii poti aduce SUV-ului de la Mioveni odata ce ai pus mana pe un exemplar, fie el 4x2 sau 4x4?

Exceptand un nou set de jante, cateva accesorii interioare si mici imbunatatiri la nivelul motorizarii diesel / pe benzina, mai nimic.

Ori cel putin asta se intampla in lumea reala. Daca vine vorba de lumea virtuala, ei bine... situatia se schimba radical, iar imaginatia este singura limita.

Si cum in cazul lui Mircea Silviu, tipul din spatele acestei creatii, nu se poate vorbi despre lipsa de imaginatie, rezultatul final arata de-a dreptul impresionant.

Dacia Duster - Tuning virtual

Dacia Duster - Tuning virtual

PS: A mai vazut cineva pana acum o Dacie Duster lasata pe burta, cu jante supradimensionate si tenta fumurie pentru blocurile optice, respectiv geamurile din dotare?

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 16 Ianuarie 2017