4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Ce acte trebuie sa dau la noul...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ce acte trebuie sa dau la noul propietar?

Am cumparat o masina si propietarul mi-a dat certificat fiscal ,fisa de inmatriculare stampilata ,Contract V/C ,copie CI,.Am iregistrato fiscal la primarie .Eu acum daca o revand altei persoane ce acte trebuie sa-i dau  acestei persoane ?.
A intrebat costyy73 (320 puncte) acum 9 ani in categoria Consiliere Achizitie

editat de costyy73 acum 9 ani

Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns flaviuf (3,790 puncte) acum 9 ani Tu fa bine si da-i vanzatorului certificatul de radiere (partea de jos de pe fiscal) ca sa si-o poata scoate definitiv din evidente. E plin de oameni de buan credinta care raman agatati pentru ca nu mai primesc de la cumparator dovada cu care sa radieze masina definitiv.

Comentarii:

A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani daca a scoso de la financiar nu mai are treaba cu alta foaie de radiere
A comentat costyy73 (320 puncte) acum 9 ani Nu am inteles ce parte a certificatului fiscal sa-i dau fostului propietar (cred ca nu exista asa ceva).Fostul propietar a avut nevoie la radierea fiscala doar de copie CVC,copie dupa Cartea masinii si copie dupa CI al meu.
–1 vot
A raspuns flaviuf (3,790 puncte) acum 9 ani Pe fiscal exista in partea de jos certificat de radiere, care se stampileaza de catre noul posesor in momentul inmatricularii si se trimite vechiului proprietar pentru a-l preda la primarie (iti spun 100% deoarece eu mi-am vandut masina acum o luna). In lipsa acestuia, dupa 60 de zile iti baga automat masina din nou la impozit. CEl putin asa mi s-a spus cand mi s-a eliberat fiscalul.

Comentarii:

A comentat costyy73 (320 puncte) acum 9 ani Eu nu am vazut pana acum acest model de certificat fiscal despre care spuneti ,am dat cautare si pe google si nu am gasit .Este certificat de radiere la vechiul model de Contract Vanzare Cumparare.In principiu ma intereseaza daca trebuie sa -i dau copie dupa actele intocmite cu propietarul noului propietar.