4Tuning.ro > 4Tuning Help > Consiliere Achizitie > Pot sa obtin nr provizorii pt ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pot sa obtin nr provizorii pt o masina din anul 2009 din Romania(Nu este adusa din strainatate)?

O cunostinta mi-a spus ca doar la masinile aduse din strainatate se pot obtine acele nr rosii( provizorii). Stiu ca pot sa cer 3 nr provizorii fiecare fiind valabil 1luna. Am nevoie de ele deoarece momentan nu am suficienti bani sa achit timbrul de mediu.
A intrebat headen (300 puncte) acum 10 ani in categoria Consiliere Achizitie
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Normal ca se poate, daca nu au fost scoase niciodata numere.
DA.
0 voturi
A raspuns headen (300 puncte) acum 10 ani Masina este deja inmatriculata pe romania(bucuresti)
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani pai si ce rost are sa scoti numere,circuli cu ea asa daca e inm ro,nu scri pe talon instrainat catre xxx si mergi mult si bine cu ea asa
0 voturi
A raspuns headen (300 puncte) acum 10 ani Pt ca nu pot sa circul cu ea daca nu am timbrul pt poluare platit( cu nr rosii pot sa circul )
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani nu este adevarat,iti garantez 100% ca daca pe talon nu scrie instrainat catre  cineva poti circula cu ea cat vrei asa,eu am avut mai mult masini si nu le-am inmatriculat,tot asa cu numere din alte judete,si cand ma intrebau cei de la rutiera a cui este masina ii spuneam ca mi-a imprumutat-o cineva sa ma plimb cu ea.in lege spune ca nu ai voie sa circuli mai mult de 30 de zile cu o masina pe numele altcuiva de la data dobandirii acesteia,neaparand nicaeri data la care ai cumparat-o nu au de ce sa se lege.
0 voturi
A raspuns headen (300 puncte) acum 10 ani apare in contractul de vanzare-cumparare

Comentarii:

A comentat alexika (3,670 puncte) acum 10 ani da nu iti cere politia contract de vanzare-cumparare daca spui ca nu e a ta masina. ii spui ca e imprumutata
A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani nu,nu au voie sa iti ceara alte documente decat cele prevazute de lege si acelea sunt  talon,asigurare,permis si buletin.
A comentat bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani iti spun din proprie experienta ca poti circula asa cu ea ,nu esti in ilegalitate atata timp cat pe talon nu scrie ca a fost instrainat catre tine la data de,si prea rar ii intereseaza pe politisti a cui e masina sau daca ai cumparat-o tu sau nu de la altcineva,pe ei ii intereseaza itp si asigurare valabile.
+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani POTI CIRCULA ASA CU NUMERELE ASTEA DACA NU AI SCRIS PE TALON INSTRAINAT .////STAI LINISTIT////
0 voturi
A raspuns headen (300 puncte) acum 10 ani Pe talon scrie firma de leasing de unde a cumparat-o proprietarul dinaintea mea. Deci pot sa circul cu ea daca fac asigurarea la masina pe numele meu?