4Tuning.ro > 4Tuning Help > Intretinere auto > Ulei cutie de viteze?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ulei cutie de viteze?

Ciau ! De unde stiu cand trebuie schimbat uleiul cutiei de viteze ? Golf 4 1.4 16 V . Si ce ulei este recomandat masinii mele ?
A intrebat AR92KTA (50,130 puncte) acum 12 ani in categoria Intretinere auto

editat de AR92KTA acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani Uleiul pentru cutiile manuale este pe viata . Se complecteaza sau se schimba in caz de reparatii la cutie . Pentru cutie DSG se schimba la 60000km .
 Eu l-am schimbat (de prost) crezand ca v-a aduce ceva inbunatatiri (acelasi lucru n-am crezut ca ceva poate fi pe "viata") . Acum sant obligat sa-l schimb la fiecare 60000km conform producatorului (Castrol) .
 Nu faceti prostia sa-l schimbati , nu aduce beneficii . Ce spun unii ca intra mai usor este doar acea iluzie cand iei ceva nou pare mai bun.

 Daca agata la schimbarea vitezelor incercati si reglarea de timoniera conform link http://vimeo.com/6881683  Sincer nu sunt lamurit nici eu nemtii spun ca nu trebuie niciodata schimbat uleiul pe toata durata vietii a masinii adica 4-5ani pt ei!uleiul trebuie doar complectat cel mai bine ar fi sa schimbi uleiul din cutie odata la 2 schimburi de ulei la masina.Sper ca ti-am fost de folos cu raspunsul SUCCES!
0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani E prea devreme schimbul de ulei la cutie la doua schimburi de ulei in motor,chiar si castrolul tine cel putin 50 de mii de km in cutie fara probleme...uleiul la cutie cam odata cu distributia se schimba