4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > De ce imi face zgomot ambreaju...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce imi face zgomot ambreajul cand abia il calc?

Salut,bmw 320d 163 cai 210000 km,cand abia calc ambreajul incepe sa faca un zgomot,schimband vitezele nu am probleme,zgomotul il face de putin timp,daca trebuie sa schimb kit de ambreajul sa il cumpar original sau cel de pe ebay,diferenta e destul de mare,o parere...
A intrebat alexa_33 (840 puncte) acum 9 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns free2hot4you (6,170 puncte) acum 9 ani chiar daca cumperi un kit after-market cumpara-l de la service-ul unde  il schimbi. in cazul in care nu potriveste . iti pot aduce alt kit compatibil. daca il cumperi on-line s-ar putea sa ai surpriza sa nu fie compatibil cu ce ai tu pe masina si ramai cu banii dati, si tot trebuie sa cumperi un kit compatibil.
daca insisti sa-l cumperi tu , intra pe realoem.com, intru seria de sasiu( ultimele 6 cifre din vin) si ia de acolo codul original al piesei. il cumperi de unde vrei, si il duci in service.
e mult de lucru ( desfacut flansa de cardan, demontat cardan, dat jos electromotor, pe urma cutia de viteze)si trebuie sa stii ce faci, asa ca mai bine faci lucrarea intr-un service.in plus dupa demontarea kitului vechi, cineva calificat o sa poata evalua si starea volantei. daca necesita inlocuire si nu o faci la timp se poate rupe vilbrochenul si atunci trebuie sa cumperi motor.
mult succes
+1 vot
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 9 ani rulmentu de pesiune de la ambreaj..... Da daca tot desfaci schimbi tot kitu  iti recomand sachs...