4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > De ce nu am curent deloc in ma...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu am curent deloc in mașina ? M-a lăsat bateria ?

Salut ! Am un Bmw 320d e46 din 2004 , si am o problema si mă gândesc ca o fi de vina bateria . Acum câteva zile am parcurs cu mașina mai bine de 300 de km după care am oprit 10 minute la un Market pentru câteva cumpărături , când mă urc din nou la volan ca sa plec , ii dau o cheie nici o mișcare , nu se mai aprindea nimic in bord , deci era totul mort , nici măcar un bec din mașina nu se mai aprindea . Se poate sa mă lase bateria așa dintro data mai ales ca pana acum nu mi-a făcut nici cea mai mică figura , si iarna a pornit la sfert se cheie mereu ? A mai patit cineva așa ceva ? Multumesc
A intrebat Vladutzu92 (630 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Posibil de la baterie , o ai de mult bateria ?, ai lasat ceva aprins de tii sa descarcat asa repede ? poate sa fie si de la borne nu face atingere bine..
0 voturi
A raspuns Vladutzu92 (630 puncte) acum 10 ani Cred ca bateria e destul de veche , de vreo 3 ani , mi-a spus cineva ca e posibil sa nu-mi încarce bateria alternatorul , e posibil așa ceva ?

Comentarii:

A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani e posibil si asta , in bord ai ceva aprins ? martor baterie..?
0 voturi
A raspuns Vladutzu92 (630 puncte) acum 10 ani Tocmai ca nu mi se aprinde nimic . E moarta bateria cred . Si nu m-a avertizat cu nimic , sa mi se aprinda ceva in bord , m-a lăsat asa dintro data .
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Incearca sa pui o alta baterie buna si vezi daca functioneaza
0 voturi
A raspuns Vladutzu92 (630 puncte) acum 10 ani Am pus o alta baterie si funcționează perfect . Multumesc mult pentru răspunsuri !
0 voturi
A raspuns saklakb (140 puncte) acum 6 ani Salut eu am un vectra C CDTI si nu mai primeste curent deloc. Nici cu baterie noua Nici de la alta masina prin cabluri. Cine ma Poate ajuta?
Mam uitat peste tot singurantele sunt OK
0 voturi
A raspuns Laur1976 (140 puncte) acum 4 ani Salut am si eu aceeiasi pe care a avut-o si tu nu am curent deloc la bord, faruri etc mort tot ai rezolvat problema ce a fost multumesc