4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Schimb de motor Bmw ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Schimb de motor Bmw ?

Salutare !

Am un Bmw e36 316I si vreau sa i schimb motorul cu unu de 2.0 Vanos .

Intrebarea mea este: se potriveste ambreajul de pe cutia de viteze de 1.6I pe 2.0I

Si cum imi dau seama daca are ceva (bate) vanos-u

PS: motorul ce vreau sa il iau curge putin pe la capacu de vanos propietarul mia zis ca numa garnitura de la vanos trebe schimbata ? .  Multumesc .!

A intrebat E_36_CAT (270 puncte) acum 10 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns untergraben (11,800 puncte) acum 10 ani Cauta-ti alt motor !!Vanosul se aude cand bate ca un tacanit o bataie fier pe fier,iar ambreiajul nu se potriveste de pe 1.6 pe 2.0

Comentarii:

A comentat E_36_CAT (270 puncte) acum 10 ani Motorul chiar trage foarte bine nu mananca ulei am mers personal cu masina de pe care vreau sa iau motorul curge doar pe la capacul de vanos inprejur zice ca e doar garnitura ? Mersi de ajutor !
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani nu se potriveste cutia de pe 1.6 pe 2.0, iar daca curge.... eu nu l-as lua.

Comentarii:

A comentat E_36_CAT (270 puncte) acum 10 ani curge doar pe la capacul de vanos inprejur zice ca e doar garnitura ? Mersi de ajutor ! Astept un raspuns !
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani pai si daca e doar garnitura, de ce nu o schimba el, si vinde un motor complet functional??? s-ar putea sa nu fie doar garnitura... insa eu motorul nu l-am vazut.

Comentarii:

A comentat E_36_CAT (270 puncte) acum 10 ani O sa il intreb sa vad ce imi zice de garnitura,motorul e pe masina merge bine a zis ca pot sa i fac  si test de compresie o sa i fac si o poza daca reusesc , Mersi mult de raspuns ! O zi buna .
0 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 10 ani este foarte complicat ce vrei u sa faci... Tre sa iei si calculatoru, trebuir imperechiat cu imo, ambreaju , cutia mai mult ca sigur are alt raport, diferentialu la fel are akt raport,  daca schimbi si cutia si diferentialul mise pare ca tre si cardanul si planetarele si daca schimbi planetarelr trebuie alte fuzete.......   Daca lasi cutia ta e posibil sa nu iti traga motoru ala la adevarata lui putere si sa ai si un consum mare...

Comentarii:

A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani Daca lasa cutia, si ii face doar adaptarile de rigoare, e posibil sa o rupa foarte repede...nu mai zic de ambreiaj si planetare...