4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Martor ulei in bord ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Martor ulei in bord ?

Am un golf 4 1.6 automata si la un moment dat am fost la tara am dat cei drept prin niste gropi (cratere mai bine zis) am spalat-o si dupa cand sa pornesc imi apare martorul de la ulei in bord si pe display scrie ceva oil workshop...si dupa se stinge si numai scrie nimic doar cand pun contactul in mers nu imi arata nici un martor nimic.Eu cateva zile i-am am avut un mers mai agresiv talpa la podea destul de des poate sa fie de la asta.Martorul ala se refera la cutie sau la motor ? presupun ca la motor.Sa imi fac griji sau e doar o eroare ?
A intrebat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani verifica si tu nivelu pe joja,daca e nevoie mai completezi

Comentarii:

A comentat luxi (5,720 puncte) acum 11 ani cred ca de completat este vorba, cum ai zis si tu bysconty. Posibil de la talpa, a papat putin ulei si a scazut nivelu. depinde. sa nu cumva sa ai vro fisura mica in baia de ulei si sa pierzi treptat treptat cantitate foarte mica si daia dispare si apare cand pui contactu.
A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani logic ar fi fost sa vad sub masina macar o mica pata daca era fisura,sper sa nu fie asta :),sper sa fie de completat...o sa ma duc la un service.Dar faza e ca se stinge martorul dupa ce pornesc motorul de asta ma gandesc ca na...
A comentat luxi (5,720 puncte) acum 11 ani sigur trebuie completat. a papat putin uleila forja atunci si o fi scazut aproape de limita si daia apare si apoi dispare, ptr ca nu e foarte grav, e doar o atentionare. mai bine te duci la un service sa iti completeze, daca nu iti cumperi ulei de care scrie in carte sau de care stii ca ai bagat ultima data si completezi la nivel.
A comentat matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani Sper sa ai dreptate maine ma duc sa vad ce are,si  o sa il intreb pe ala de acolo ce ulei sa bag ca problema e ca am luat-o recent si nu i-am facut schimbul de ulei ca mi-a zis la service ca nu e nevoie...