4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > egr logan dci 2006

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Egr logan dci 2006

Salutare tuturor! Am curatat azi egr la logan si cand am incercat sa-l dau jos lam crepat. Cum am reusit asta? Simplu am dat mai tar cu ciocanu in surubelnita ca sa cedeze sa iasa afara si sa crepat circa 1 cm sa rupt din el! Urechile nu au patit nimic numa la mijloc! Am pus in gaura silicon si l-am montat sus! Ce ziceti o sa tina? Ce sfaturi imi dati? Si daca stiti cam cat costa unul nu neaparat nou secand? Va multumesc anticipat!! A pus si o poza de pe net cam acolo sa crepat si se vedea in nauntru!!

Imagini atasate

A intrebat oliviu_yo (280 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Pret in jurul sumei 550 ron poate fi mai mult mai putin ... depinde de unde o cumperi.Si de patit in timp nu o sa tina siliconul acela sigur.Sfatul e sa te duci la un mecanic (cel mai bine daca ai mai fost la el si daca il cunosti sa nu iti zica sa o schimbi si sa nu fie nevoie...)
0 voturi
A raspuns oliviu_yo (280 puncte) acum 12 ani Mi-a dat mecanicu un egere era blocat dar dupa curatare si-a dat drumu singura diferenta e ca el are un santulet mai mic in capat unde mi s-a crepat mie dar inrest ii lafe! Zic ca nu e o problema nu?
0 voturi
A raspuns oliviu_yo (280 puncte) acum 12 ani Apropo egr ii de clio! Are ceva?