4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > angels eyes nu merge...de ce?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Angels eyes nu merge...de ce?

salut! de curand detin un bmw e90 din 2006,cand am cumparat-o fostul proprietar mi-a spus ca un angels eyes este ars..am cumparat un set nou dar nimic...tot nu merge... imi puteti spune va rog care ar fi problema? multumesc!
A intrebat ciao_valy (120 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns gabytza183 (4,120 puncte) acum 10 ani salut asta inseamna ca nici becurile de la pozitie nu iti merge,, ai legat bine firele
?

Comentarii:

A comentat valyciao (120 puncte) acum 10 ani ba merge doar unul,cel din dreapta din stanga nu! am fost la un service de mi le-a montat cand am cumparat setul nou si mi-au spus ca nu e de la bec posibil sa fie vreo rezistenta arsa ca ar trebui sa desfaca instalatia de la farul respectiv pana gaseste rezistenta...eu nu am mai putut ramane in tara sa rezolv problema...multumesc!
0 voturi
A raspuns gabytza183 (4,120 puncte) acum 10 ani hai sa iti zic incearca sa pui angelsul pe direct sa vezi daca merge,daca merge inseamna ca ii din far iei lampa de control sa vezi daca iti vine curent poate iti este becul de la pozitie ars

Comentarii:

A comentat valyciao (120 puncte) acum 10 ani am sa o fac si pe asta...multumesc!! esti posesor de e90 gabytza183?
0 voturi
A raspuns gabytza183 (4,120 puncte) acum 10 ani nu sunt de 90 sunt de 36 de ce vrei sa te asiguri ca nu vb prostii? nu conteaza ce fel de masina este principiul este acelesi nu/?

Comentarii:

A comentat valyciao (120 puncte) acum 10 ani nu e vorba de asta... as mai avea o problema... cand am plecat cu ea din tara am parcurs aproape 2 mii km si mi-a mancat un litru de ulei....de atunci seara in special cand merg cu masina si motorul e cald imi intra miros in masina de ulei ars...ai putea sa imi spui de pe unde ar fi problema? am fost si la service si mi-a spus ca ar trebui sa schimb capacul la motor cu garnitura cu tot,uleiul se scurge pe galerie dupa care imi ajunge mie in masina mirosul...multumesc frumos!