4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Inlocuire geamuri manuale cu e...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Inlocuire geamuri manuale cu electrice

Salutari. Am un peugeot 206 e SH, cam chel si are geamuri manuale. Ma gandeam sa ma duc la dezmembrari si sa iau sistemul pt geamuri electrice de pe una de acolo.Ar fi treaba complicata operatiunea asta?
A intrebat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Va trebui sa cumperi in primul rand 2 macarale electrice, le vei gasi la dezmembrari auto, shrot ceva, la un pret aproximativ de 100 de ron bucata.
Iti mai trebuie desigur butoanele cu care vei actiona geamurile electrice si cablaj..

Nu in ultimul rand va trebui sa scoti manerele pe care actualmente le ai acum pentru deschiderea/inchiderea geamurilor, si in loc sa pui butoanele, ori cumperi fete de usi tot de la dezmembrari auto, sau shrot, care nu sunt asa scumpe.

Si pe careva sa iti monteze tot ansamblul de la A-Z.
Salut
0 voturi
A raspuns figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 12 ani Mersi.Teoria asta cu ce trebuie sa cumpar o aveam si eu in cap.Partea cu cablaj si montat nu stiu cat de complexa ar fi
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Mai exact vine un cablu de la baterie ori de la alt cablu de curent la care il po-ti atasa ( atentie la ce pui ), si unul de la buton la motorasul de la macara.
Salut
+1 vot
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani cumpara macaraua cu totul de la de la dezmembrari si  butoanele la fel sa  iti usurezi montajul . nu te complica sa adaugi motorase la ce ai u pe masina ca o sa te chinui mai mult .poate la fetele de usa ai mai mult de cautat .posibil sa nu gasesti pe culoare . de preferat sa tragi curent de pe contact  si sa montezi  o siguranta pe traseu .