4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > de ce nu baga caldura cu termo...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu baga caldura cu termostat schimbat golf 3 ?

Am un golf 3, ventilatorul merge pe cele 4 trepte, am schimbat termostatul si nu baga caldura
A intrebat mobut (280 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani problema a aparut dupa ce ai schimbat termostatul? l-ai schimbat sau l-ai scos?
+1 vot
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 10 ani Dupa ce ai schimbat termostatul ai verificat daca functioneaza corect?Urca apa pe indicator la 90 de grade(in mers)?
In caz ca cele scrise mai sus sunt ok atunci vezi sa nu iti fie infundat caloriferul(radiatorul de incalzire din bord) sau in cel mai rau caz sa nu fie arsa garnitura de chiuloasa.
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Cum a inceput sa nu mai bage caldura?
Problema poate fi de la clapetele de aer cald rece,inchiderea si deschiderea valvelor de la radiatorul de habitaclu sau a radiatorului infundat.

Comentarii:

A comentat mobut (280 puncte) acum 10 ani Initial comutatorul rece-cald mergea greu si prin grile scotea burete,dar dupa un timp si-a revenit(comutatorul).Am fost la un mecanic care a inlocuit termostatul pe care l-a decretat defect. La receptie baga caldura dar probabil o turase inainte . In mers apa urca la 100 grade.Cum se ajunge la radiatorul din bord? Multumesc pt. raspuns si pt. viitorul.
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Pai si buretele de unde era?Radiatorul trebuie sa aiba un surub(capacel) de aerisit in fata(adica in spatele motorului,in fata bordului),incearca intai sa il aerisesti.Daca nu se rezolva trebuie sa vezi clapeta care comuta cald rece daca nu e sarita din pozitie sau nu a mai fost montata comanda,daca tot desfaci acolo vezi si radiatorul daca se incalseste.Pozitia de acces e foarte dificila,este sub bord,singurul acces posibil fiind pe la torpedou.Atentie la ce demontezi ca sa mai si pui la loc,ideal ar fi sa mergi la cine a lucrat,sigur stie ce a facut si ce nu.