4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce nu mai imi porneste masi...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu mai imi porneste masina?

Salut am un Golf 4 benzina si de cateva zile ii dadeam cheie pana in capat si nu vroia sa porneasca,se auzea un tic si atat.Daca insistam cu inca cateva chei pornea..sau daca incercam dupa cateva ore sau zie la fel pornea(deci pornea doar cand vroia)..am incercat cu alta baterie si nimic...becurile,casetofon merg deci nu e baterie sau ceva fir intrerupt.Am inceput sa urmaresc firele sa vad sa nu fie ceva intrerupt..cand am miscat de firu ce vine de la baterie la electromotor a pornit(de minus e vorba daca nu ma insel)a mers asa 3 zile si deodata iar nu mai vrea..am incercat iar sa misc firu si degeaba acuma porneste doar impinsa....Ceva pareri?Cineva a zis sa curat bornele de la baterie..am facut si asta da nimic...Daca e electromotoru ce poate fi dus la el?Poate sa fie si de la bujii sau clapeta de acceleratie?
A intrebat darian.drn (640 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani Daca e electromotorul ( 90% ) sunt dusi carbunii, probabil s-au crapat si blocheaza rotorul; mai poate fi oxidat cablul care duce de la baterie la electromotor, care e plus din cate stiu, nu minus, minus e pe carcasa electromotorului.
0 voturi
A raspuns darian.drn (640 puncte) acum 10 ani bendixu sau bobina de inductie nu poa sa fie?
+2 voturi
A raspuns DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani Nu, pentru ca daca e bendix, caraie, nu face click, iar bobina de inductie (cred ca te referi la solenoid) daca nu ar merge (intrerupt circuitul) fie ar merge electromotorul in gol si nu ar cupla pe volanta, fie nu s-ar auzi nimic, curentul prima data trece prin bobina.

Oricum, daca stii sa dai jos electromotorul, cu 30 de lei ti-a schimbat carbunii si nu mai ai treaba; zic din experienta personala.
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 10 ani Electromotor defect suta la suta!
0 voturi
A raspuns darian.drn (640 puncte) acum 10 ani nu e chiar asa greu sa dai jos electromotoru/e rins in cateva suruburi.si trebe date jos bornele cand manevrezi la el...la carbuni cand schimb la ce trebe sa fiu atent?

Comentarii:

A comentat DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani Pai se vede clar daca sunt crapati / sfaramati.. in rest e destul de simplu sa scoti rotorul, grija la bendix doar.
A comentat darian.drn (640 puncte) acum 10 ani ai un yahoo sau facebook?
A comentat DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani erblanc0@yahoo.com