4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Problema alimentare?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema alimentare?

Am o problema la Aixam.

S va explic cum e alimentarea:rezervor-conducte prin interorul masinii-furtun cauciuc-pompa de motorina(gen Dacia,asa arata prinsa de bloc)-furtun cauciuc-filtru motorina-pompa motorina-injectoare.

Astazi a inceput sa mearga subturata...adica in ce sens...relantiu scazut,dar cand o acceleram mergea si avea si o mica intarziere la acceleratie.Am mai avut probleme gen,si cand faceam plinul mergea .Azi am vrut sa ma duc sa fac plinu'(poate o avea apa in motorina) si pe drum s-a oprit motorul.Dadeam la automat,pornea,statea ce statea la relanti si murea,si daca o acceleram murea instant,si dadea si putin fum cand incercam sa o pornesc.Am fost cu canistra pana la benzinarie,am luat motorina si am facut plinul.Tot la fel.

Am luat o sticla de Cola la 0,5 l ,am umplut-o cu motorina,am dat o gaura in dop si am bagat furtunul care duce spre filtrul de motorina.Cineva a apasat pe sticla si eu am dat la automat.Masina mergea brici...

In sfarsit ,am lasat masina in seara asta si maine vreau sa vad ce are.

Eu ma gandeam ca e ceva de la rezervor,conducte,pompa motorina.Nu se vede motorina cursa pe jos,sau urme in masina.

Voi ce credeti ca e?

Daca pompa ar fi stricata,ce as putea sa pun in locul ei?Ma refer la ceva electronic.Sau ar merge o membrana de Dacia adaptata(cred ca pe membrana e,ca arata aproape la fel)?
A intrebat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Problema rezolvata:A prins o pietricica mica in pompa de alimentare.Pompa nu este pe membrana ca la Dacia,este pe cilindrii,dar arata la fel ca cea de Dacia(tot gen ciuperca).
+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Mi-as face griji pentru provenienta pietricelei . Unde a fost una , sunt si altele.

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Din rezervor.O sa ii pun un filtru pe furtunul care vine in pompa cat mai repede.
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani rezervorul jos si conductele si apoi le cureti.asa o sa scapi de problema..
ps: pune-i motorina buna

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Am facut plinul de la MOL.Bag numai de la Rompetrol,OMV,MOL.
+1 vot
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 11 ani Asa cum spunea si turbojack,unde-i una sunt mai multe;poate nu e nevoie de un filtru mare inainte de prima pompa,insa in rezervor sorbul ar trebui sa aiba o sita ceva,sa nu mai traga chestii asa mari,in cel mai rau caz sa treaca doar apa ;)
Ca si idee pentru atunci cand ti-o crapa pompa asta,poti folosi cam orice pompa de combustibil electrica ;)

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Nu are sita ,am dat rezervorul jos de 3 ori pana acum si stiu bine...se bloca mereu litrometrul.De fiecare data l-am spalat....probabil a venit din pompa de la benzinarie...