4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > salut am un huruit la roata st...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+6 voturi

Salut am un huruit la roata stanga fata sa fie de la rulmenti?

A intrebat oneaca91 (980 puncte) acum 13 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns ac3r_89 (750 puncte) acum 13 ani verifica daca uleiul de la servo e ok
+3 voturi
A raspuns vwgolf19tdi (25,160 puncte) acum 13 ani Poate fi si de la anvelopa, dar cel mai bine o ridici pe cric si invarti cu putere de ea daca se aude zgomot e sigur rulmentul.
+5 voturi
A raspuns mecarm (10,840 puncte) acum 13 ani Capul de planetara sau rulmentul.Personal cred ca-i rulmentul,iti recomand sa te duci la un service urgent pt ca nu este bine sa mergi cu el asa.Se poate bloca sau sparge in orice moment.
+4 voturi
A raspuns sergiucalibra (880 puncte) acum 13 ani cand huruie, clar e rulmentul ;)
+4 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 13 ani Un huruit/harsait este generat de placute frana uzate,sau pietricele ajunse in zona de actiune a franei sau pur si simplu este rulmentul uzat.Vrificarea este simpla si de rutina.
In loc linistit se ridica roata respectiva si se invarte cu mana roata respectiva.daca nu este edificator se porneste motorul ,se introduce in treapta 4-5 cutia de viteze se lasa usurel ambreiajul apoi se accelereaza pana pe la 3000-4000 rpm ,se calca pedala de ambreiaj si se opreste motorul.In timp ce roata se invarte,se asculta cu atentie.
0 voturi
A raspuns edward91 (490 puncte) acum 12 ani Daca auzi acel huruit doar la virare, cu siguranta sunt planetarele si burduful ce trebuie inlocuit. Sa-r putea sa-ti curga si uleiul de la servo din cauza burdufului. Eu am aceeasi problema la un renault 19 numai ca e pe partea dreapta si ma costa in jur de 150 lei la un prieten.  Ai grija ca poti sa-ti strici si caseta