4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > Problema Ford Focus an 2000 in...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Problema Ford Focus an 2000 in ACCELERATIE , se blocheaza si revine ! DE CE ?

salut colegii , am in momentul de fata un Ford Focus 1.8 16v benzina din anul 2000 proaspat adus din Germania ...masina a cam stat pe dreapta in ultimul an !

Problema : in mers in acceleratie sau tinuta constant masina se ....Blocheaza ..simt ceva la roti cum da in NAS ....apoi trosneste usor simi da voie sa o accelerez mai departe ! ..in Bord am CHEK aprins ...si pe langa asta cand incepe aceasta problema  imi apare o ROATA ce arunca pietre ......acea roata am un buton langa schimbator ..care am inteles ca e ANTIDERAPANT sau ceva de genul ...

e vreun senzor de vina? a mai patit cineva aceasta problema ?
A intrebat rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani iti taie din benzina ca sa nu derapezi, mai pe romaneste nu poti da scartz cand este cuplat-si este cuplat mereu.

Comentarii:

A comentat rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani DA ceva de genul , aceste simtome face NUMAI ca acea eroare se activeaza dupe ce mergi putin cu masina ..cum simte TREPIDATII ..o groapa GROPITA sau ii dau putin STRES la motor se activeaza si imi da in nas ...ma lasa sa merg ca un om normal IAR IMI DA ....daca opresc motorul si pornesc iar DISPARE ...apoi dupe un timp iar apare si iar imi da bataie de cap !
0 voturi
A raspuns jambon (8,100 puncte) acum 11 ani Mergi si fai un test la pompa de benzina,filtru benzina l-ai schimbat vreodata?